You are here
Home > DON'T MISS > Gradiënt Nail Art Met Jouw Favoriete Kleuren Uit De Special Edition Nailbox

Gradiënt Nail Art Met Jouw Favoriete Kleuren Uit De Special Edition Nailbox

Laatst liet ik hier drie prachtige lakken van NAILS INC zien die verkrijgbaar zijn in de speciale feestmaand Nailbox. Met de drie lakjes heb ik voor jullie vandaag een gradiënt stamping nail art gemaakt. Kijk je mee!

Wat heb ik gebruikt 

 • NAILS INC Kensington Street
 • NAILS INC Uptown
 • NAILS INC Mayfair Lane
 • Color Club Triple Lutz
 • Beautyill Liquid Nail Art Tape
 • MoYou London – Fashionista 08
 • Sally Hansen Gel Top Coat
 • Clear Jelly Stamper
 • Make-up spons

 1. Ik heb eerst de lichtste kleur NAILS INC Mayfair Lane aangebracht en deze goed laten drogen
 2. Daarna breng ik de Beautyill Liquid Tape aan om mijn vingers. Dit scheelt naderhand een hele boel schoonmaak werk. Ben je opzoek naar een goed Liquid Tape kan ik je echt deze aanraden!
 3. Op de spons breng ik de drie kleuren van NAILS INC aan. Ik breng het van donker naar licht aan en laat de kleuren al in elkaar overlopen.
 4. Vervolgens breng ik al deppend de kleuren op mijn nagel
 5. Om de kleuren nog beter in elkaar te laten overlopen breng ik 1 laagje Sally Hansen Gel Top coat aan
 6. Als de top coat goed droog is stempel ik de afbeelding van het stamping plate MoYou op mijn nagels. Ik heb hiervoor een bronzen metallic lak gebruikt.
 7. Aan het eind breng ik nog een laagje Sally Hansen Gel Top Coat aan.

De drie kleuren van NAILS INC kunnen heel goed samen zoals je ziet. Vanwege de roze tinten heb ik een barok print gebruikt in een bronzen/rosé gouden tint, het geeft een mooie romantische look.

liefs-lonneke


lonnekeIk ben Lonneke 32 jaar en moeder van een dochtertje van 3,5 jaar oud. In 2014 was ik opzoek naar een leuke hobby waar ik mijn creativiteit in kwijt kon, voor ik het wist had ik mijn eigen blog Nail Passion. In het begin was ik erg zoekende wat ik wilde met mijn blog. Ik merkte ik dat ik goed was in het maken en vastleggen van nagellak swatches en nail arts, hierdoor is mijn enorme passie gegroeid en tot de dag van vandaag blijft deze liefde groeien. Ik ben erg dankbaar voor alles wat hieruit voortkomt waaronder mijn samenwerking met Nailbox.

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

One thought on “Gradiënt Nail Art Met Jouw Favoriete Kleuren Uit De Special Edition Nailbox

Comments are closed.

Top