You are here
Home > DON'T MISS > Stem op Jouw Favoriete Christmas Nail Art Design

Stem op Jouw Favoriete Christmas Nail Art Design

Wat hebben wij leuke inzendingen binnen gekregen. Allemaal enorm bedankt voor jullie creativiteit. Het was lastig om uit alle inzendingen maar 5 uit te mogen kiezen. Maar het is ons gelukt! Na veel twijfelen hebben wij een top 5 samengesteld en is hiermee onze taak volbracht. Het is nu aan jou om op jouw favoriete design te stemmen. Welke christmas nail art design vindt jij het mooiste?

Wat kan de winnaar winnen?  De winnaar ontvangt bovenstaand prijzenpakket van over de € 110!

Stem en win!
Ook jij als stemmer maakt kans op mooie prijzen. Wij hebben een leuk nagellak prijzenpakket samengesteld en jij kunt deze winnen. Breng jouw stem uit en laat in de comment weten welke creatie jij het mooist vind en waarom. De gelukkige stemmer ontvangt na afloop van ons een mailtje, zorg er dus wel voor dat je ingevulde mail adres correct is.

Je stem op jouw favoriete ontwerp uitbrengen kan tot en met dinsdag 20 december.
Per IP-adres kan er slechts 1x gestemd worden!! 

Stemmen kan helaas niet meer!!!

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

25 thoughts on “Stem op Jouw Favoriete Christmas Nail Art Design

 1. Inderdaad een moeilijke keuze! Ik ben voor de nail art van yustsome gegaan, omdat ze als enige een soort french aangehouden heeft, wat ik erg origineel vind!

 2. Moeilijke keuze maar ik ben gegaan voor dianavnisselroy omdat het een prachtig kerstomaatjes is.

 3. Mooie inzendingen! Succes dames! Natuurlijk ga ik niet winnen, dat weet ik al, doordat ik niet veel social mecia bekenden heb, maar ik ging ook voor de fun!

 4. Yustsome maakt prachtige nailarts en ze doet dat op de meest orginele manier!
  Ik wou dat ik het kon maar heb het geduld er niet voor.
  Nu maar hopen dat je wint 😉

  Good luck Xoxo

 5. Ik heb gestemd voor thenailartspot omdat ik deze nagels erg origineel vind voor kerst. Alle inzendingen zijn prachtig!

 6. Ik ga voor het design van Diana..zij inspireert mij om zelf ook nieuwe dingen te proberen!ik zie hoe ze zelf steeds beter word en nu ook in freehand! Jij verdiend mijn stem☺️

 7. Ik heb gestemt op thenailartspot, omdat haar nagels nét een scene zijn waarbij de kerstman ieder moment met zijn rendieren voorbij kan sleeën. ? En het haalt de wens voor een witte kerst weer naar boven. Het is gewoon prachtig gemaakt! ?

 8. Ik stem op Diana omdat het er zo puur natuurlijk uit ziet. Net echt! Een feest om naar te kijken met Kerst!

 9. Ik heb voor dianavnisselroy gestemd, want haar nailart is prachtig. Je kan heel veel details zien. Als je goed naar het huisje kijkt zie je alle bakstenen en ook de kerstboom versierd en de kleine sneeuwman. Ik kan mij niet voorstellen hoeveel tijd het haar gekost heeft dit te maken. Als je hier naar kijkt dan kan je je inbeelden dat je daar bent in het besneeuwde bos. Ik vind het heel mooi en waard om te winnen

 10. Ik vind alle 5 mooi, zelf kan ik het namelijk niet. Bewondering voor deze dames heb ik zeker. Ze hebben allemaal hun best gedaan maar als ik een absolute favoriet moet kiezen dan ga ik voor dianavnisselroy. Wat zij op haar nagels gecreëerd heeft is gewoon kunst!

 11. Ik ga voor het nail art design van de Nailartspot omdat die van mijn lieve vriendin is die net als ik heel erg van nail art houdt ?

Comments are closed.

Top