You are here
Home > DON'T MISS > Uitslag Nailbox Nail Art Contest

Uitslag Nailbox Nail Art Contest

Iets minder dan 2 weken terug, op 9 december, kondigden wij zowel via Nailbox.nl als ons Instagramaccount de Nailbox Nail Art Contest aan. Inzendingen stroomden binnen en zo konden wij vervolgens op zaterdag 17 december tot het bekendmaken van de topdeelnemers overgaan. Ook kon je vanaf die datum je stem op jouw favoriete ontwerp uitbrengen. Er kwamen flink wat stemmen binnen en zoals je in een wedstrijd kan verwachten haalden deelnemers elkaar in. Maar uiteindelijk kan er maar 1 tot winnaar uitgeroepen worden. De uitslag is duidelijk…Met maar liefs 205 stemmen is Sofie van the nailart spot winnares geworden van deze eerste Nailbox Nail Art Contest. Namens ons allemaal gefeliciteerd!
Sofie, jij wint bovenstaande nagellak-prijzenpakket met prachtige merken met een waarde van over de € 110!

Onder de stemmers met een reactie onder het bericht hebben wij een verrassingspakket verloot. De gelukkige winnaar hiervan is Bianca. Van harte!

Vanzelfsprekend willen wij alle deelnemers bedanken. Jullie hebben stuk voor stuk heel mooie ontwerpen gemaakt.

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

15 thoughts on “Uitslag Nailbox Nail Art Contest

 1. Gefeliciteerd!

  Ik bedank mijn stemmers natuurlijk van harte! Door jullie heb ik heel veel gewonnen, nl dat ik zoveel toffe reacties kreeg, het mijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven heeft! ?

  1. Er heeft maar 1 Bianca onder het bericht een reactie achter gelaten. Het gaat om de reactie van 20 december 2016 om 21:51

   1. Ga een beetje twijfelen had zowieso voor Diana gekozen hahah Sturen jullie een mail naar de winnaars? in ieder geval super voor gaaf voor de winnaars Gefeliciteerd…!!!

    1. Heb je mailadres uit jouw reactie verwijder, anders word je overspoeld met spammailtjes.
     Had jij naast het stemmen ook een reactie onder het bericht achter gelaten? Bij de reacties staat maar 1 Bianca vermeld. Ja, winnaars ontvangen bericht van ons, via insta of mail.

     1. Ja ik ben degene die dit heeft geschreven ik zat al te kijken naar een email van jullie maar nog niks binnen, ben echt superblij dat ik wat gewonnen heb yeah

     2. Deze Bianca liegt. Ik heb de reactie achter gelaten en ook heb ik inmiddels een mailtje ontvangen dat ik gewonnen heb. Dat zij schrijft dat zij degene is die het berichtje achter gelaten heeft klopt helemaal niet. Niet gek dat ze nog geen mailtje gekregen heeft, dat heb ik al ontvangen!!!

 2. Wat gaaf om mijn eerste prijs te kunnen winnen als thenailartspot! Ik ben het delen van mijn nagels gestart in augustus 2016 en ik had nooit gedacht dat er nog zo’n grote nagelwereld achter zou zitten en ik zo veel plezier zou beleven aan dit avontuur. Bedankt allemaal voor jullie stemmen, zonder jullie had dit niet gekund!

 3. Sofie gefeliciteerd! Wat heb je veel stemmen binnengehaald zeg. Vond het een geslaagde actie en was leuk om mee te doen ?

Comments are closed.

Top