You are here
Home > DON'T MISS > 2016 Top 10 Favoriete Nagellakken van Miriam

2016 Top 10 Favoriete Nagellakken van Miriam

Het is bijna het einde van het jaar 2016 en zoals iedere jaar zijn er ook dit jaar enorm veel nagellakken aan ons geintroduceert. Wij van Nailbox vroegen Miriam van Nailtalk wat haar 10 favoriete nagellakken van het jaar 2016 zijn. Ben jij ook zo benieuwd naar haar antwoorden? Lees snel verder…

Nailbox vroeg mij naar mijn 10 favoriete lakken van 2016. Zo, dan flitst er ineens een hele hoop aan je voorbij. Tien lijkt veel, maar is het eigenlijk helemaal niet. Van al die lakken die ik heb gedragen dit jaar is het een lastige keuze. Er is zoveel moois. En dan vooral ook in indie land!

Dan nog de vraag; doe ik echt een top 10 met mooiste op 1 en verder…. Nee, dat zou een eeuwigheid duren. Keuzes maken is niet een van mijn sterkste dingen! Dus, hier dan mijn willekeurige 10 favorieten van 2016!

1) Cadillacquer – Banshee Banshee komt uit de gelijknamige collectie van Cadillacquer die halverwege dit jaar uit kwam. Prachtige, donkere lak! Ben geen fan van glitter maar deze maakt voor mij echt een uitzondering op die regel.

2)  Il Etait un Vernis – Monsieur Je Taime Dit lakje van Il Etait Un Vernis is van begin dit jaar, de datums op mijn laptop geven januari 2016 aan. Een lakje die me zeker bij is gebleven. Dit merk heeft zo’n fijne formule en glans! De kleur vind ik betoverend en is een lakje die mij nooit zou vervelen.

3) Morgan Taylor – Looking For a Wingman Dit is een wat recentere lak; de COTM van deze maand. Behoort tot een set “Sweetheart Squadron”. Die kleur krijg ik geen genoeg van! Intens en opvallend.

4) Layla No Lamp Gel Polish – Rome By Night Dit is toch gewoon magic… Het is een lak die ik overweeg om te dragen met Oud & Nieuw. Met wat glitters…Hij is zo mooi, vooral die shimmers!

5) Appeal4 – A New Jade Mint kleuren. Altijd al een favoriet geweest sinds ik jong was. En A New Jade van Appeal4 vind ik betoverend mooi! Sterke holo, mooie zachte kleur. Love it!

6) ILNP – Storytelling Hoe mooi! Samen met Interstellar vind ik dit toch de mooiste ILNP lakken die ik heb in mijn stash. Ze doen me denken aan de nacht en de sterren.

7) Lacquester – Dragon Shield Dragon Shield is een group costum van Lacquester. Wat een succes! Hij is echt bijzonder en uniek met zijn multi colored flakes.

8) Allesandro – Rock Candy Wel een bijzondere keus, of niet? Dit lakje kocht in de sale bij de DA die hier helaas niet meer zit. Nog nooit geprobeerd en was zo aangenaam verrast door de formule! De kleur is toch een favoriet zomerkleurtje die ik steeds weer blijf kopen. Dus ja, deze verdiend een plek hier!

9) Caption – Defy Then Deny Recente lak, uit de Classics collectie van Caption. Ik ben in korte tijd echt fan geworden van dit merk en de kleur vind ik echt zo bijzonder. Oud roze met fel roze shimmers, echt my cup of tea!

10) Catrice – Noir Bleu Nog steeds onder de indruk van deze lak. Hou van donkere lakken, het hele jaar door. En had deze hele collectie van Catrice wel willen hebben! Love it!

Ik moest hier toch goed over nadenken zeg. Er is zoveel moois en uiteindelijk zou ik aan deze 10 niet genoeg hebben wil ik al mijn favorieten laten zien. Steeds opnieuw maak ik kennis met nieuwe merken. Vind de formule ook zeker belangrijk; als de lak prachtig is maar de formule niet fijn, dan pak ik ‘m toch niet gauw weer. Deze zou ik allemaal zo weer pakken!

Benieuwd wat 2017 gaat brengen! 2016 was in ieder geval een goed blog jaar. Ik wens jullie lezers én het team van Nailbox alvast een hele fijne jaarwisseling!!

Liefs, Miriam

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

3 thoughts on “2016 Top 10 Favoriete Nagellakken van Miriam

Comments are closed.

Top