You are here
Home > DON'T MISS > Terugblik op 2016 Nail Trends

Terugblik op 2016 Nail Trends

We zijn alweer bijna aan het einde van het jaar, een mooi moment om even terug te blikken samen met jullie naar nageltrends van het afgelopen jaar. Want er zijn wat trends geweest en sommige zullen we niet gauw vergeten. Wij hebben een selectie van de leukste en wellicht gekste nail trends van 2016 dat ons bijgebleven zijn. Kijk je mee!

100 layers nail polish Ik denk dat iedereen wel deze rare trend mee gekregen heeft. Iemand kreeg het idee om 100 lagen nagellak op te doen, en dat bleef niet onopgemerkt want vele deden dit na. Dit zag je vooral terug op social media. Ik vind het hilarisch om te zien, en nee zelf heb ik mij totaal niet aan gewaagd.

” Simplynailogical  : The nails for polish addicts who can’t pick just one colour, the POLISH MOUNTAIN!!!”

Furry Nails Deze furry nails waren zelfs op de catwalk terug te zien, ik zelf krijg er de kriebels van. Daarnaast lijkt het me niet heel hygiënisch en makkelijk.

Marble Stone Nails Naast deze twee bizarre nagel trends waren ook de marble stone nail art een hype. Ik moet bekennen dat ik zelf ook helemaal fan ben geweest en nog steeds ben van deze marble stone nails. Je kan stone nail op vele verschillende manieren combineren en ze zijn heel makkelijk te maken.

Negative Space Nails Dit zijn geometrische nagels met een open gedeelte waar je de eigen nagel doorheen zit. Ik vind het geweldig en er zijn talloze variaties mogelijk.

Reverse French Manicure / half moonVoor zowel korte nagels als lang nagels is deze omgekeerde French manicure perfect! Het mooiste hierbij is om te kiezen voor twee contrast kleuren.

Het jaar 2016 was een mooi jaar met bizarre nageltrends maar ook hele mooie klassieke nail arts. Mensen willen graag hun creativiteit en persoonlijkheid met nail arts uitstralen, dat is ook waarom wij hiervan houden. En voor een mooie nail art hoef je echt geen Pro te zijn want er zijn ook talloze simpele en subtiele nail art.

Wij wensen jullie namens het hele Nailbox Team en Gastbloggers een mooie jaarwisseling en een goed, gezond 2017!

Wat is jouw favoriete 2016 nail trends?

liefs-lonneke


lonnekeIk ben Lonneke 32 jaar en moeder van een dochtertje van 3,5 jaar oud. In 2014 was ik opzoek naar een leuke hobby waar ik mijn creativiteit in kwijt kon, voor ik het wist had ik mijn eigen blog Nail Passion. In het begin was ik erg zoekende wat ik wilde met mijn blog. Ik merkte ik dat ik goed was in het maken en vastleggen van nagellak swatches en nail arts, hierdoor is mijn enorme passie gegroeid en tot de dag van vandaag blijft deze liefde groeien. Ik ben erg dankbaar voor alles wat hieruit voortkomt waaronder mijn samenwerking met Nailbox.

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top