You are here
Home > DON'T MISS > Nailbox blikt terug op 2016

Nailbox blikt terug op 2016

In oktober vierde Nailbox haar eerste verjaardag. Dit betekent dat wij inmiddels 14 maanden met veel plezier alle nagellakjunkies in Nederland en België voorzien van boxen vol met prachtige nagellak. En ook in het komende jaar zetten we vanzelfsprekend met veel liefde onze werkzaamheden voort.

De kerstdagen hebben we zojuist achter ons en nu tellen we met z’n allen af naar het nieuwe jaar, het jaar 2017. Maar voordat we het jaar 2016 voorgoed vaarwel zeggen wil ik op deze laatste dag van 2016 terugblikken en enkele feitjes van het afgelopen jaar met jou delen. Want, ook al zeg ik het zelf, Nailbox heeft een mooi jaar achter de rug en daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op.

Bezoekers
In 2016 bezochten 112.612 nagelliefhebbers Nailbox.nl, dat is gemiddeld over de 9000 unieke bezoekers per maand. Mooi om te zien is de stijgende lijn hierin; waar Nailbox.nl begin van het jaar maandelijks ver onder de 1000 bezoekers trok, was het aantal aan het einde van het jaar verdubbeld en hadden we over de 1000 unieke bezoekers.

Artikelen
Naast alle artikelen over Nailbox hebben wij ons best gedaan om jou met diverse hand- en nagelgerelateerde artikelen te vermaken. Op Nailbox.nl publiceerden wij in 2016 in totaal 79 artikelen, met deze erbij dus 80, en werden er 146 reacties achtergelaten. Mijn dank aan alle gastbloggers die het afgelopen jaar artikelen voor Nailbox.nl geschreven hebben.

Youtube
Sinds augustus kun je maandelijks op ons youtube-kanaal Nailbox unboxingen bekijken. Gastblogger Cindy laat van iedere Nailbox de inhoud inclusief life swatches zien. Ons youtube-kanaal heeft 5 unboxing filmpjes en 22 abonnees met een gemiddelde weergave van 73. Er is zoals je kunt zien in 2017 genoeg ruimte voor groei. Mocht jij je nog niet op het youtube-kanaal van Nailbox geabonneerd hebben, dan vinden wij het uiteraard leuk als je dat alsnog zou willen doen. Ben jij al geabonneerd? Bedankt!

Nailbox In 2016 hebben we met veel plezier iedere maand een Nailbox uitgebracht en in december een (extra) speciale feestmaand box. Er gingen in totaal maar liefs 313 Nailboxen de deur uit. Hier zijn wij hartstikke trots op, maar ook hier zien wij in 2017 genoeg ruimte voor groei. En daar gaan we natuurlijk voor…

Instagram
Van alle social media kanalen zijn wij het meest actief op Instagram. Hier hebben wij 255 berichten en 820 volgers. Volg jij Nailbox al?

Dat was het wat betreft de feitjes van 2016.

Bedankt!Dan wil ik nogmaals alle gastbloggers van Nailbox voor hun inzet bedanken. Met name Cindy, Lonneke, Sandra en Miriam. En verder dank ik Yvonne voor het keer op keer nakijken van teksten voor de site. Bedankt voor jouw jarenlange steun.
Aan iedereen die het afgelopen jaar de Nailbox besteld heeft: bedankt voor je steun!

Ten slotte wil ik iedereen, dus ook jou, voor de support bedanken. Tevens wil ik namens het hele Nailox-team iedereen een veilig uiteinde en gezond 2017 wensen. Wij zien jullie heel graag in 2017 terug en dan maken we er uiteraard weer een geweldig jaar van!

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top