You are here
Home > DON'T MISS > Bestel Nu De Januari Nailbox Time For Me-Time

Bestel Nu De Januari Nailbox Time For Me-Time

Allereerst Happy New Year!

Het is tijd voor de allereerste Nailbox van 2017. Na alle drukte van het afgelopen maand kunnen we allemaal wel wat me-time gebruiken, niet waar? Tijd voor jezelf om te doen wat jij leuk vindt. Om tot jezelf te komen en je goed voor het nieuwe jaar op te laden. Nailbox helpt jou graag een handje.

Wij van Nailbox zijn van mening dat een me-time precies is wat jij nodig hebt om het nieuwe jaar goed van start te gaan. Time for me-time dus! Wij hebben een box samengesteld met een diversiteit aan kleuren in de hoop dat deze jouw energielevel enigszins een boost zal geven. Neem er een kopje warme thee en wat lekkers bij en ga er voor zitten!

De januari Nailbox Time for me-time! kan hier in pre-order besteld worden. De box  zal op maandag 23 januari worden verzonden! 

nailbox pre order

Bemachtig hier jouw Nailbox ‘Time for me-time!’

 

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

One thought on “Bestel Nu De Januari Nailbox Time For Me-Time

Comments are closed.

Top