You are here
Home > DON'T MISS > SwatchBox: Essie Getting Groovy Wintercollectie Swatches

SwatchBox: Essie Getting Groovy Wintercollectie Swatches

En wederom komt Essie weer met een prachtige wintercollectie. Zes lakjes die naar mijn idee goed draagbaar zijn, zowel dagelijks als voor een spetterend feestje! Vandaag laat ik ze aan je zien.

Zoals altijd draag ik van elk lakje 2 laagjes mits anders vermeld.

Essie Oh behave Een prachtige peachy kleurtje met een gouden shimmer, voor een perfecte dekking had ik hier wel 3 laagjes voor nodig.

Essie Go with the flowy Bij het eerste laagje van dit grijzige lakje kreeg ik een mwah gevoel, het deed mij ergens denken aan een laagje type-ex op je nagels. Bij het volgende laagje werd dat iets minder omdat er toch een licht shimmertje tevoorschijn kwam. Nee, dit is niet mijn favoriet van deze collectie, misschien dat ik hem eens gebruik als basis voor een stempel nailart maar niet om zo los te dragen.

Essie Getting groovy Een metallic gouden lakje waarmee je nagels laat shinen, i like it!

Essie Party on a platform Een mooi klassiek rood lakje wat gewoon in geen enkele stash mag ontbreken.

Essie Satin sister Tja hoe omschrijf je deze kleur blauw/zeegroen…lastig, maar prachtig is hij zeker. Draag wel een goede basecoat want de kleur trekt nogal snel in je nagels.

Essie Ready to boa Mijn absolute favoriet van deze collectie. Een rood/bruine kleur met bronzen shimmers…prachtig!

Essie Getting Groovy Wintercollectie ligt nu in de winkels, welk lakje spreekt jou het meest aan?


sandra

Ik ben Sandra, ben 37 jaar. 1.5 jaar geleden ben ik samen met mijn vriend en onze 2 katten naar Noorwegen verhuist. Sinds die tijd ben ik steeds meer met nagellak bezig. Heb nu een eigen kamertje waar al mijn nailart spullen staan, waar ik veel te vinden ben.

Sinds kort heb ik hier ook een part-time baan, bij een lunchroom/chocolaterie. Vind het dan ook erg leuk om mijn nagels aan te passen aan de outfit die ik die dag draag, krijg daar leuke complimenten over!

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

3 thoughts on “SwatchBox: Essie Getting Groovy Wintercollectie Swatches

Comments are closed.

Top