You are here
Home > DON'T MISS > Een Betoverende Collectie: Morgan Taylor Beauty and the Beast

Een Betoverende Collectie: Morgan Taylor Beauty and the Beast

Wij kunnen wel, althans dat denken wij, ervan uitgaan dat we inmiddels allemaal wel van de live-action remake van Disney’s bekende sprookje Beauty and the Beast gehoord hebben. De film met in de hoofdrol Emma Watson als Belle en Dan Stevens als het Beest zal op 29 maart 2017 in de Nederlandse bioscopen verschijnen. Onlangs is er bekend gemaakt dat de talentvolle artiesten Ariana Grande en John Legend het duet “Beauty and the Beast” als titelsong zingen. Maar wat er helaas niet in Nederland bekend gemaakt zal worden is dat nagelmerken Morgan Taylor en zuster bedrijf Gelish de handen bij elkaar geslagen hebben om een door Disney’s Beauty and the Beast geïnspireerde collectie uit te brengen!

“We wanted to be honorable guests of this beloved and classic story by developing colors that reflect the beauty that comes from within,” aldus Danny Haile, CEO and founder of Gelish.

Disney’s Beauty and the Beast nagellak collectie van Morgan Taylor bestaat uit een zevental tinten die variëren van boter geel, vergelijkbaar met de kleur van de iconische jurk van Bella, tot een diep bloedrood met een toepasselijke naam The Last Petal. De collectie zal vanaf februari beperkt verkrijgbaar zijn maar helaas niet in Nederland. Wij hebben ons namelijk laten vertellen dat de collectie slechts in een aantal landen uitgebracht zal worden. Daar valt Nederland jammer genoeg niet onder. Als jij deze collectie graag wilt bemachtigen dan zul je echter buiten onze kikkerlandje moeten kijken.

En dan waar het natuurlijk om draait: de kleuren op een rijtje! 
Be Our Guest – creamy pink
Plumette With Excitement – A pale pink cream
Pots of Tea – alabaster
Gaston And On And On – baby blue cream
Enchanted Patina – specialty metallic bronze overlay coat
Days in the Sun – bright yellow
The Last Petal – pearly red

De Morgan Taylor Beauty and the Beast collectie hadden wij graag in Nederland terug willen zien maar helaas. Wij gaan hoe dan ook ons best doen om deze collectie alsnog in onze handen te krijgen. Met name naar Enchanted Patina zijn wij erg benieuwd naar. Deze overlay coat schijnt de echte parel uit de collectie te zijn.

Copyright photo’s © morgantaylorlacquer.com 

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

2 thoughts on “Een Betoverende Collectie: Morgan Taylor Beauty and the Beast

Comments are closed.

Top