You are here
Home > DON'T MISS > Sandra’s Nagelverzorging

Sandra’s Nagelverzorging

Wanneer je net als mij je nagels vaak lakt is het belangrijk je nagels geregeld extra liefde te geven. Om de paar weken neem ik zelf even rustig de tijd om mijn nagels wat extra te verzorgen. Vandaag laat ik zien hoe ik dat doe.

Om te beginnen zorg ik dat alles wat ik wil gebruiken klaar ligt en ik pak er een lekkere Latte Macchiato Caramel bij… Het ontspannen kan beginnen!

Ik gebruik een klein teiltje waarin ik wat lauw water doe met daarin een manibomb, deze keer in de geur “clean cotton”. Daar laat ik mijn handen zo’n 10 minuten inzitten.

Tussendoor vind ik het altijd prettig mijn handen even te scrubben.  Deze keer gebruik ik een scrub van het Kruidvat.
Zodra ik ongeduldig word en het water te koud haal ik mijn handen uit het badje en dep ze zachtjes droog met een handdoek.
Ik gebruik een metalen bokkenpootje om voorzichtig mijn nagelriemen terug te duwen.

Voor het vijlen van mijn nagels gebruik ik altijd een glasvijl van Trind. Door het metalen kokertje wat om de vijl zit kan ik hem ook veilig in mijn tas meenemen, ideaal bij kleine ongelukjes ?

Na het vijlen ga ik aan de slag met de verzorgende producten van Trind, deze werken voor mij echt het prettigst.
Eerst smeer ik mijn nagelriemen in met de cuticle balsam en vlak daarna smeer ik de nailbalsam op mijn nagels.
Beide producten laat ik even intrekken en daarna masseer ik het overgebleven goedje lekker in.
De Nailrepair van Trind gebruik ik altijd als basecoat, deze verstrekt mijn nagels goed. Zorg wel dat je hier maar 1 laagje van opsmeert. Bij een 2e laagje gaan je nagels ontzettend branden.

Als het laagje basecoat goed droog is, smeer ik mijn nagels nog in met een cuticle olie. Deze van Essie is groot favoriet, want hij ruikt zo lekker. De rest van mijn handen smeer ik in met een handlotion.
Na dit verzorgingsritueel laat ik mijn nagels altijd even een paar dagen met rust, wat wil zeggen dat ik ze even niet lak.

Verzorg jij je nagels regelmatig? En zo ja: wat is dan jouw ritueel?


sandra

Ik ben Sandra, ben 37 jaar. 1.5 jaar geleden ben ik samen met mijn vriend en onze 2 katten naar Noorwegen verhuist. Sinds die tijd ben ik steeds meer met nagellak bezig. Heb nu een eigen kamertje waar al mijn nailart spullen staan, waar ik veel te vinden ben.

Sinds kort heb ik hier ook een part-time baan, bij een lunchroom/chocolaterie. Vind het dan ook erg leuk om mijn nagels aan te passen aan de outfit die ik die dag draag, krijg daar leuke complimenten over!

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

2 thoughts on “Sandra’s Nagelverzorging

  1. lekker hoor even pamperen die nagels. Trind heeft hele fijne producten, ben zellf weg van de keratine lijn. Is de vijl echt een aanrader? twijfel zo tussen trind en koh.

    1. Ik ken die van Koh niet maar ik vind deze van Trind heel prettig, dit is mijn 2e omdat ik per ongeluk op de eerste ben gaan zitten 😉
      Om de zoveel tijd kook ik hem uit in een pannetje water, en hij is weer als nieuw.

Comments are closed.

Top