You are here
Home > Nailbox Blog > Bloggers Review > Unboxing Januari Nailbox Time For Me-Time! + Video unboxing

Unboxing Januari Nailbox Time For Me-Time! + Video unboxing

Na alle drukte van de decembermaand is het in de eerste maand van het nieuwe jaar wel zo fijn om tijd voor jezelf vrij te maken. Een me-time! Tijd voor jezelf om te doen wat jij leuk vindt. Om tot jezelf te komen en je goed voor het nieuwe jaar op te laden. Met de januari Nailbox kan dat prima!

Wij van Nailbox zijn van mening dat een me-time precies is wat jij nodig hebt om het nieuwe jaar goed van start te gaan. Time for me-time dus! Wij hebben een box samengesteld met een diversiteit aan kleuren in de hoop dat deze jouw energielevel enigszins een boost zal geven. Neem er een kopje warme thee en wat lekkers bij en ga er voor zitten!

Fortune cookieDe januari Nailbox zou zonder een fortune cookie niet compleet zijn geweest. Iedere Nailbox bevat dan ook een fortune cookie met hopelijk een passende voorspelling.

Faby via Montenapoleone  Het eerste lakje is er eentje van het Italiaanse merk Faby. Dit is via Montenapoleone, een taupe bruin lak met een goede dekking. Dit lak heeft voor een perfecte dekking slechts twee dunne laagjes nodig.

Appeal 4 Catmint  Appeal 4 Catmint is een mintgroening lak dat wel drie laagjes nodig heeft om tot volledig dekking te komen.

Sally Hansen Miracle Gel Boho a-Go-Go  Sally Hansen Miracle Gel Boho a-Go-Go is een prachtig vampy donkerpaarse lak met een glossy finish. Dit lak heeft een zeer fijne formule en één laagje is al voldoende om tot volledige dekking te komen.

Cuccio Notorious  Dan zijn we alweer bij het laatste lakje beland. Dit is Cuccio Notorious en dit lakje heb je al eerder op de site voorbij zien komen. Notorious is afkomstig uit de Cuccio Cinema Noir Collection, klik op de link voor swatches van alle lakjes.

Video Unboxing

Swatches, foto’s en filmpje zijn wederom door de lieftallige Cindy gemaakt.

Nailbox.nl is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt. Een maandelijks subscription box voor iedereen met grote liefde voor nagellak en nail art!

De Nailbox kost wanneer je het ‘los’ besteld €19,49 maar neem je bijvoorbeeld een 3- of 6 maanden abonnement dan kom je wat goedkoper uit.


Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl
Top