You are here
Home > DON'T MISS > Bestel Nu De Februari Nailbox Forever Yours

Bestel Nu De Februari Nailbox Forever Yours

De eerste maand van 2017 is alweer voorbij en wat is het snel gegaan. De tweede maand februari staat voor velen in het teken van Valentijnsdag. De dag om jouw romantische kant te ontketenen en je door de liefde te laten meevoeren. Maar wij van Nailbox doen het anders. In deze februari editie leggen wij niet de nadruk op Valentijnsdag maar gewoon, zoals je van ons gewend bent, een mooi inhoud met nagellakken om jezelf te verwennen. Met de februari Nailbox inhoud kun je jezelf, of beter gezegd jouw nagels, een welverdiende liefde geven. En mocht je een date hebben hoef jij je over jouw nagels geen zorgen te maken.

Met deze februari Nailbox ‘Forever Yours’ zetten we gewoon de -time for me-time- voort! Gewoon omdat het kan!

De Februari Nailbox Forever Yours kan hier in pre-order besteld worden. De box  zal op vrijdag 10 februari worden verzonden! 

nailbox pre order

Bemachtig hier jouw Nailbox ‘Forever Yours’

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top