You are here
Home > DON'T MISS > Confessions Of A Nail Polish Addict | Jane

Confessions Of A Nail Polish Addict | Jane

Ook in het nieuwe jaar gaan we met ‘Confessions Of A Nail Polish Addict’ verder. Ook streven we ernaar dit met regelmaat te doen. Maandelijks zal wellicht niet lukken maar twee keer in de maand moet wel haalbaar zijn. In deze eerste editie van 2017 deelt Jane haar liefde voor nagellakken en nail art met ons. Lees verder en kom meer te weten over deze prachtige dame..

Vertel eens iets over jezelf, wie ben je?
Mijn naam is Jevgenia of Zenja, maar iedereen noemt mij Jane. Veel makkelijker. Ik kom uit Estland maar woon inmiddels bijna 5 jaar hier in Nederland. Ik ben 30 jaar. Ik ben half Duits en half Russisch en kan in vier talen praten. Ik ben gek op dieren en wil graag nog eens een hondje redden. Ik sta overigens op Instagram als @Foxxynails bekend en op YouTube als LifeWithJane.

Hoelang zit je al op YouTube en wat was jouw drijfveer deze te starten?
Met YouTube ben ik in oktober 2015 begonnen. Vloggen heb ik altijd wel heel leuk gevonden en mijn eerste video was eentje vanuit Emmen dierenpark. Op een gegeven moment probeerde ik nagel tutorials uit en dat leverde dagelijks steeds meer mensen op mijn YouTube-kanaal. Ik heb toen vervolgens besloten al mijn nailart-creaties met kijkers te delen.

Hoe is jouw liefde voor nagellak eigenlijk ontstaan?
Ik vond het altijd leuk om mijn nagels te lakken. In Estland had ik vaak nepnagels en kon ik ze niet te veel lakken.
Hier in Nederland heb ik ook andere merken leren kennen. Niet duur maar wel van goede kwaliteit, net als Hema en Catrice. Toen ik pas in Nederland kwam wonen had ik nog geen werk en ben ik me in verschillende nagellaktechnieken gaan verdiepen. Maar ook ontdekte ik hierdoor steeds meer nagellakmerken met als gevolg dat mijn liefde ervoor steeds groter werd.

Wat voor invloed heeft nagellak in je leven (gemaakt)?
Het is heel hard om als volwassene in een nieuw land vrienden te maken maar dankzij mijn passie voor nagellak heb ik de beste online vrienden gevonden. Tevens heb ik mijzelf voor een groot deel van de wereld opengesteld.
Wat is jouw absolute favoriete nagellak(merk) en welke zou je nog graag in je bezit willen hebben?
Dat is zo moeilijk te zeggen. 😉 Maar als ik echt een favoriet merk moet kiezen dan denk ik Ciate London.
Dat zijn er toch wel een boel, enkele zijn: Different Dimension, Masura, Glam Polish, ILNP en BOW polish. Deze merken zou ik nog graag aan mijn collectie willen toevoegen.

Wat is de duurste nagellak die je ooit aangeschaft hebt?
Ik heb 2 nagellakken van F.U.N laquer uit de Sveta Sanders collection. Dit merk is de duurste nagellak uit mijn stash.

Hoeveel potjes telt jouw nagellakstash en hoe bewaar je ze?
Ik ben al enige tijd terug met tellen gestopt. Maar ik kan wel met zekerheid zeggen dat mijn stash over de 300 nagellakpotjes telt. J Mijn nagellakken bewaar ik in een kast. En in elke verdieping vind je een andere familiekleur. Voor speciale nagellakken heeft mijn vriend voor mij een rekje gemaakt.

Als je voor de rest van je leven maar slechts een potje nagellak mag gebruiken welke zou dat dan zijn?
Oh nee.. dat kan niet! Ik zit hier voor meer dan 10 minuten en kan nog steeds geen antwoord geven..
Eeeee..H&M ‘Space Race’? Het is te moeilijk.

Wat vind je het leukst aan het bezig zijn met nagellakken?
Ik houd ervan om in stilte mijn nagels te lakken want dan kan ik over wat ik wil doen nadenken. Maar daarnaast kan ik tijdens het lakken ook heerlijk wegdromen en over de toekomst nadenken.

Waar haal je keer op keer inspiratie voor nail art vandaan, en zijn er andere nail art bloggers die jou inspireren?
Inspiratie haal ik echt overal vandaan: kleding, decor en natuur. Maar zeker ook via andere nail bloggers.
Op Instagram vind je veel getalenteerde meisjes/vrouwen zoals Sveta Sanders, Sisterlacquer, Laqvid en Magic.polish. Op elk account die ik volg vind ik wel wat unieks.

Wat zijn jouw top 3 creaties en waarom?
Paarse gradient met water decals: Mijn favoriete kleur is paars en ik hou ervan om gradient te maken.
Met water decals maak je je nagels heel snel mooi, ideaal voor personen die zelf niet kunnen schilderen. (Mijn free hand-techniek is niet zo goed)
Galaxy: Ik hou van unieke dingen en als ik die op mijn nagels kan doen, doe ik het. Zwarte galaxy is wel mooi, maar ik vind het leuker op wit te doen, met grote roze sterren
New Years resolutions: Allereerst, ik hou van neon. Ik heb dingen op mijn nagels gedaan die ik heel graag wilde.
Ik vind het leuk om mijzelf te blijven uitdagen.

Wat is jouw geheim om je nagels in goede conditie te houden?
Ik gebruik elke keer voordat ik mijn nagels ga lakken de Essie millionails primer en P2 pro white. En bijna dagelijks gebruik ik de lemon butter cuticle cream van Burt’s Bees of Hema cuticle oil.

Welke camera/lens gebruik je om swatches op de foto te zetten en waar let je op bij het maken van een nagelswatch-foto?
Ik heb een oude Canon 350 D met originele lens. Ik heb nog niet heel veel swatchfoto’s gemaakt maar ook ik weet hoe belangrijk goede verlichting is. Naast goede verlichting let ik ook op mijn hand pose, ook dit kan een goed effect op je foto hebben.

Wat zijn jouw toekomstplannen wat betreft nagellak en YouTube?
Natuurlijk zou ik mijn YouTube-kanaal heel graag willen zien groeien en er een baan van maken. En daarnaast is het een droom van mij om ooit een eigen nagellakmerk te hebben.

Vertel eens iets grappigs of interessant over jezelf?
Ik hou van horror, maar ik ben soms wel bang om alleen thuis te zijn. Verder ben ik alleen met nail-art geduldig.

Heb je zelf nog iets toe toevoegen?
Wil gewoon zeggen: als je passie voor iets hebt, doe het. Niet bang zijn en gewoon proberen.
You never know if something big can come out of it.

Groetjes,
Jane

Jane, bedankt en leuk dat je aan deze rubriek mee gewerkt hebt

Meer interviews lezen? 

Confessions Of A Nail Polish Addict | Sandra
Confessions Of A Nail Polish Addict | Natasja
Confessions Of A Nail Polish Addict | Ramona
Confessions Of A Nail Polish Addict | Lonneke
Confessions Of A Nail Polish Addict | Cindy
Confessions Of A Nail Polish Addict | Miriam
Confessions Of A Nail Polish Addict | Kirsten

 

Lijkt het jou ook leuk om met jouw blog op Nailbox.nl te staan, stuur ons dan een mailtje via: info (at)nailbox.nl en wij nemen contact met je op.

©foto’s Jane

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

One thought on “Confessions Of A Nail Polish Addict | Jane

Comments are closed.

Top