You are here
Home > DON'T MISS > SwatchBox: Essie B’aha Moment Spring 2017 Swatches

SwatchBox: Essie B’aha Moment Spring 2017 Swatches

Nee dit is niet de rubriek confessions maar toch heb ik een confession te maken naar jullie. Van deze Essie B’aha Moment Spring 2017 collectie ging mijn hart nou niet bepaald sneller kloppen. Waarom ik hem dan toch heb aangeschaft………. iets met polishaddict šŸ˜‰

Omdat er een aantal lakjes bijzitten die mij uiteindelijk verraste wil ik je toch dezeĀ collectie laten zien. Van alle lakjes draag ik 2 laagjes.

Essie Excuse Me, Sur Een mooi zacht koraalkleurig lakje dat van de zomer prachtig zal staan bij een gebruinde huid.

Essie Backseat Besties Iets te hoog barbie roze gehalte naar mijn smaak šŸ˜‰

Essie BĀ“aha Moment In het echt is dit lakje net iets meer berry achtig als op deze foto.

Essie Designated DJĀ Niet echt lente achtig maar alsnog een prachtig diep paarse lak.

Essie All The Wave Normaal ben ik niet zo van de blauw, maar dit lakje heeft mij echt positief verrast. Dit kleurtje in combinatie met een jeans outfit, Top!

Essie On The RoadieĀ Tja wat zal ik zeggen; niet mijn ding, misschien nog eens voor een leuke nailart maar zo alleen zal ik hem niet dragen.

Dit waren alle 6 de lakjes van de nieuwe lentecollectie van Essie.

Krijg jij lente kriebels bij het zien van deze lakjes?


sandra

Ik ben Sandra, ben 37 jaar. 1.5 jaar geleden ben ik samen met mijn vriend en onze 2 katten naar Noorwegen verhuist. Sinds die tijd ben ik steeds meer met nagellak bezig. Heb nu een eigen kamertje waar al mijn nailart spullen staan, waar ik veel te vinden ben.

Sinds kort heb ik hier ook een part-time baan, bij een lunchroom/chocolaterie. Vind het dan ook erg leuk om mijn nagels aan te passen aan de outfit die ik die dag draag, krijg daar leuke complimenten over!

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

One thought on “SwatchBox: Essie B’aha Moment Spring 2017 Swatches

  1. Van het groene lakje krijg ik wel lentekriebels maar toch is het geen lak dat ik zou dragen. Ik ben totaal niet van de groene lakken. Het eerste kleurtje vind ik, denk ik, het mooist.

Comments are closed.

Top