You are here
Home > DON'T MISS > Confessions Of A Nail Polish Addict | Ellen

Confessions Of A Nail Polish Addict | Ellen

Het is alweer tijd voor een nieuw editie ‘Confessions Of A Nail Polish Addict’ hier op Nailbox.nl met vandaag aan het woord Ellen, beter bekend als @nails.by.ell op Instagram. Lees gezellig mee…

Vertel eens iets over jezelf, wie ben je?
Ik ben dus Ellen, beter bekend als @nails.by.ell op Instagram. Ik ben bijna 35 jaar oud, getrouwd en mama van een dochter van 7 en een zoon van 6. We wonen in een heel klein dorpje in de kop van Noord Holland. Ik werk in een hotel vlakbij het strand en verzorg daar het ontbijt.

Hoe is jou liefde voor nagellak eigenlijk ontstaan en wat voor invloed heeft het in je leven (gemaakt)?
Ik heb heel lang op m’n nagels gebeten tot ongeveer 2 jaar terug. Daarna was ik er op gebrand om ze lang te houden en dacht dat nagellak me wel een handje zouden helpen. Totdat ze een beetje de goede lengte kregen ben ik gaan lakken en ongeveer een jaar terug m’n eerste “nailart” geprobeerd. Nagellak heeft me echt geholpen om mijn nagels mooi en lang te krijgen en dat geeft mij een ontzettend goed gevoel!! Bovendien is het lakken van mijn nagels meestal (als het lukt :-p) erg ontspannend voor mij. En ontmoet je veel leuke en lieve mensen op Instagram/Facebook waar je soms ook een vriendschap mee opbouw.

Hoeveel potjes telt jouw nagellakstash?
Mijn stash nagellak is op het moment erg groeiende. Ik ben sinds april 2016 begonnen op Instagram met een kleine voorraad en pas daarna is het harder gegaan. Ik vermoed zo rond de 80 potjes nagellak. Ik denk dat ik meer stamping plates als potjes nagellak heb. Hahaha. 

Hoe bewaar jij je nagellakken?
In een ladekastje waar alles inzit. Heel makkelijk zo alles bij elkaar.

Wat is jou absolute favoriete nagellak(merk)?
Dat is een moeilijke hoor. Ik gebruik heel veel soorten maar ik denk dat als ik moest kiezen dat het toch O.P.I wordt.

Wat is de duurste nagellak dat je ooit aangeschaft hebt?
Dat moet 1 van de vele O.P.I lakken zijn. Al wacht ik daar wel een hele goeie aanbieding voor af. 😉

Welke nagellak (merk) zou je nog graag in je bezit willen hebben?
Oh wauw! Nou hebben jullie even? Hahaha. Ik vind zoveel lakken erg mooi maar niet passend in mijn budget waardoor ik er alleen maar van kan dromen. Maar de Iparallaxe Collection van F.U.N Lacquer staat heel hoog op mijn lijstje.

Als je voor de rest van je leven maar slechts een potje nagellak mag gebruiken welke zou dat dan zijn?
Ojee dat is wel een hele lastige vraag hoor!! Als ik moest kiezen dat zou het een Holo nagellak zijn. 😀

Hoe vaak per week lak jij je nagels?
Dat scheelt er per week echt ontzettend aan. Ik probeer om om de dag iets op m’n Instagram te plaatsen dus sowieso 4x per week. Ook doe ik mee aan veel challenges op Instgram waardoor het zo maar kan zijn dat het 7x per week is.

Hoe zorg je ervoor dat je geïnteresseerd blijft in nagellakken/nail art?
Ik sta er nog versteld van dat ik mijn interesse nog heb voor nailart. Meestal ben ik snel uitgekeken op een hobby ;-). Maar ik denk dat het komt omdat de nail community op Instagram zo groot en heel gezellig is dat ik door blijf gaan. Door het meedoen aan challenges en collabs blijf je ook interesse houden. En natuurlijk zolang er nieuwe lakken en nail art spullen uitkomen. 🙂

Waar haal je keer op keer inspiratie voor nail art?
Toch door veel op Instagram te kijken en zoeken. Ook het meedoen aan challenges helpt enorm. Vaak ga ik ook gewoon zitten met al mijn spullen en dan komt het vanzelf.

Wat is het langst dat je met een nail art bezig bent geweest?
Ik denk toch zo’n 3 uur bijna. Dat was de eerste keer reverse stamping en dat nam heel veel tijd in beslag .

Van begin tot einde; hoe lang doe je er gemiddeld over om een nail art te maken?
Nu doe ik er meestal 1 tot 1.5 uur over soms nog langer. Ligt er helemaal aan wat ik ga doen. En als het niet lukt doe ik er nog wel lang over. Hahahaha.

Wat zijn jouw top 3 creaties en waarom?
Flowers. Omdat dit mijn eerste goed gelukte reverse stamping is!

WCC9, omdat deze gewoon heel leuk is!

Butterflies. En deze omdat de kleuren zo ontzettend goed bij elkaar passen.

Wat zijn jouw tips voor het maken van goede nagelswatch foto?
Het allerbelangrijkste is natuurlijk belichting. Maar ik werk vooral in de avonden en dan moet je het met kunstlicht doen (ik heb geen extra belichting) en dt maakt het wat lastig soms. En ik vind scherpte heel belangrijk. Dat maakt of breekt je foto.

Welke camera/lens gebruik je om swatches op de foto te zetten?
Ik heb een Nikon D3200 met 2 verschillende lensen. De 18-55 mm en de 18-125 mm. Ik gebruik de 18-55 het meeste want die werkt het beste op korte afstanden. In de toekomst zou ik nog willen uitbreiden met een mooie macrolens. 🙂

Wat zijn jouw toekomstplannen wat betreft nagellak? Wil je ooit nog een eigen blog starten?
Ik heb nog geen idee wat de toekomstplannen zijn. Dit is nu nog puur hobby en ik moet nog zoveel dingen onder de knie krijgen. Een Youtube kanaal of blog zou erg leuk zijn maar dat is voor mijn idee nog iets te hoog gegrepen voor mij. Wie weet ooit in de toekomst.

Vertel eens iets grappigs of interessant over jezelf.
Dat is een lastige hoor. Hahahaha. Ik ben een echte controlfreak en dus moet alles perfect wat als resultaat geeft dat ik soms nog langer bezig ben met een creatie. 😛

Wil jij verder nog iets kwijt?
Ik wil jullie even bedanken voor dit leuke interview!!

Ellen, jij ook bedankt voor het beantwoorden van onze vragen en leuk dat je aan deze rubriek meegewerkt hebt!!

Meer interviews lezen? 

Confessions Of A Nail Polish Addict | Kyra
Confessions Of A Nail Polish Addict | Jane
Confessions Of A Nail Polish Addict | Sandra
Confessions Of A Nail Polish Addict | Natasja
Confessions Of A Nail Polish Addict | Ramona
Confessions Of A Nail Polish Addict | Lonneke
Confessions Of A Nail Polish Addict | Cindy
Confessions Of A Nail Polish Addict | Miriam
Confessions Of A Nail Polish Addict | Kirsten

Lijkt het jou ook leuk om met jouw blog op Nailbox.nl te staan, stuur ons dan een mailtje via: info (at)nailbox.nl en wij nemen contact met je op.

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

3 thoughts on “Confessions Of A Nail Polish Addict | Ellen

  1. Lakken om van bijten af te komen heeft bij mij ook super goed gewerkt! En een paar keer gelnagellak was ook handig!
    Leuk om te lezen deze rubriek

Comments are closed.

Top