You are here
Home > DON'T MISS > Uit eigen Stash | Morgan Taylor Perfect Match

Uit eigen Stash | Morgan Taylor Perfect Match

Het heeft mij toch wel heel wat jaartjes gekost voordat ik nude lakjes wist te waarderen. Voorheen moest ik er echt niets van weten, voor mij vooral opvallende roze tinten op de nagels. Inmiddels is dit wel anders want tegenwoordig draag ik praktisch enkel nude lakken op de nagels. Of mijn smaakverandering iets met ouder worden te maken heeft kan ik je helaas niet zeggen. Maar hoe dan ook, het is tijd voor het tweede lak uit deze wekelijkse rubriek van mij en zoals je wellicht al doorhebt, gaat het wederom om een nude lakje. Lees je mee?

Het was denk ik zo rond einde 2015 toen ik kennis met het nagellakmerk Morgan Taylor maakte. Via het internet had ik overigens al wel swatches van diverse kleuren voorbij zien komen. Maar het was toen ik Morgan Taylor Perfect Match voorbij zag komen dat ik de drang kreeg om dit merk zelf eens uit te proberen. Dit lakje heeft, als je het mij vraagt, een heel toepasselijke naam want wat passen wij goed bij elkaar. Mijn nagellak stash telt honderden lakken maar nog steeds behoort Perfect Match tot mijn absolute favoriet. Ik viel echt als een blok voor dit kleurtje op mijn nagels.

Ik ben anno nu een sucker voor nude lakjes en Perfect Match is een creamy nudelakje met een dusty-roze tintje waar ik mijn nagellakhart aan verloren heb. Dit kleurtje lakt heerlijk en heeft een prachtige glossy finish. De dekking van de lak is prima, twee dunne laagjes volstaat.

Perfect Match is een typisch kleurtje dat het hele jaar gedragen kan worden. Het is een perfecte lak voor wanneer je geen opvallende nagels wilt maar het wel belangrijk vind dat je nagels er verzorgd uitzien. Dit lak bevat hele subtiele zilveren shimmer dat vrijwel enkel in directe zonlicht zichtbaar is.

Morgan Taylor Perfect Match heeft een inhoud van 15 ml en is voor €12,95 via missgorgeous.nl te koop.

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl
Top