You are here
Home > DON'T MISS > Uit Eigen Stash | Cuccio Make A Wish In Rome

Uit Eigen Stash | Cuccio Make A Wish In Rome

Mede dankzij Nailbox heb ik enkele nieuwe nagellakmerken leren kennen waaronder Cuccio. Swatches van dit merk had ik overigens wel vaker op het internet voorbij zien komen maar de drang om het te bemachtigen was er niet. Zoals je inmiddels wel weet is Nailbox all about trying new polishes en dit merk konden we vanzelfsprekend niet overslaan. Zo leerde ik het merk kennen en is mijn persoonlijke Cuccio-stash in korte tijd lekker gegroeid.

Dit keer dus even geen nude lak, zoals de twee voorgaande keren, maar een lekker opvallende blauw/groen tint. Perfect voor de lenteperiode!

“Experience a hot tropic night through colour with the Eye Candy in Miami Collection. Ranging from cool tones, bolds, brights, & neons, this color palette is sure to create the exotic and adventurous look you want to achieve”, aldus Cuccio.

Make A Wish In Rome is een van de twaalf kleuren uit de Cuccio Eye Candy in Miami-Collectie, waarvan ik nog steeds niet weet in welk jaar deze uitgebracht is. Make A Wish In Rome is een aqua creamy lak met een fijne en geweldige substantie. Met één dikke laag is dit lakje prima dekkend, mijn persoonlijke voorkeur gaat echter uit naar twee dunne laagjes. Een heerlijk frisse lenteproof-kleur om lekker mee op te vallen!

Wat vind jij van dit opvallende frisse kleur?

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl
Top