You are here
Home > DON'T MISS > Confessions Of A Nail Polish Addict | Nicky

Confessions Of A Nail Polish Addict | Nicky

Een nieuw editie ‘Confessions Of A Nail Polish Addict’ staat voor jou klaar! Lees gauw verder en kom meer te weten over deze dame met een grote liefde voor nagellakken…

Vertel eens iets over jezelf, wie ben je?
Hoi, ik ben Nicky. Ook wel beter te omschrijven als een nagellakgek die ook nog eens dol is op bloggen. In het dagelijkse leven ben ik een student Logopedie en als hobby maak ik mooie nagelcreaties. Ik ben 26 jaar, woon samen met mijn vriend in Brabant en met onze lieve poes Puck.

Beschrijf je blog en het ontstaan ervan.
NickyNails is eigenlijk mijn persoonlijke plekje op het internet waar ik alles deel met jullie wat ik maar wil. Maar voornamelijk gaat het over nagellak, nail art en nagelverzorging. Ik blog nu ongeveer twee jaar maar stiekem ben ik al zes jaar nagellak-verslaafd. Op een gegeven moment wilde ik mijn creaties met jullie delen en zo is NickyNails ontstaan.

Hoe is jou liefde voor nagellak eigenlijk ontstaan?
Eigenlijk ben ik nooit een meisje geweest dat uren kon kijken bij de make-upschappen in de winkel, ik liep er straal voorbij. Totdat ik op zoek moest naar een hobby die ik zittend kon doen. Ik werd namelijk geopereerd aan mijn been en zou een half jaar niets kunnen doen. Ik ben toen via YouTube op zoek gegaan naar leuke filmpjes, en toen ik een nail art filmpje zag was ik verkocht en wist ik wat ik wilde doen.

Wat voor invloed heeft nagellak in je leven (gemaakt)?
Zonder nagellak zou mijn leven saai zijn, had ik geen hobby waarin ik al mijn passie kwijt kan en had ik heel veel lieve mensen niet leren kennen.

Wat is jouw absolute favoriete nagellak(merk)?
Dit is echt een gemene vraag voor een nagellak-verslaafde. Natuurlijk hebben sommige merken een voorsprong op andere, maar echt een favoriet heb ik niet. Maar tot mijn favoriete nagellakmerken horen OPI, Essie en FABY!

Hoeveel potjes telt jouw nagellakstash?
De laatste keer dat ik ze had geteld waren het er 485, ondertussen zijn daar zeker al meerdere potjes bijgekomen dus ik zit nu denk ik rond de 550.

Hoe bewaar jij je nagellakken?
Volgens mij bewaar ik ze op de meest bekende manier, namelijk in een Helmer kastje van de Ikea. Maar eigenlijk moet ik een broertje/zusje kopen want het past allemaal maar net.

Hoe vaak per week lak jij je nagels en wat vind je leuker; je nagels lakken of nailart?
Nagels lakken doe ik iedere keer als ik zin heb in iets nieuws. Dat is denk ik ongeveer 3x per week. Nail art gaat de laatste maanden helaas moeilijk door persoonlijke omstandigheden maar stiekem vind ik dat veel leuker om te doen.

Wat is jouw geheim om je nagels in goede conditie te houden?
Slik geen medicijnen als dit niet hoeft! Ik heb nu gemerkt wat dat voor je nagels doet en mijn nagels zijn nog steeds niet in topconditie. Verder gebruik ik dagelijks een nagelriemolie, smeer ik mijn handen in met handcrème en vijl ik mijn nagels. Ik knip ze nooit, bijt er ook niet op en trek ze er al helemaal niet af als een stukje los zit.

Wat is de duurste nagellak die je ooit hebt aangeschaft?
Eigenlijk valt dat nog best mee want de duurste lakjes die ik zelf ooit heb aangeschaft zijn de lakjes van OPI.

Welke nagellak (merk) zou je nog graag in je bezit willen hebben?
De meeste merken heb ik eigenlijk ooit al eens geprobeerd maar één merk staat bovenaan mijn lijstje en dat zijn de lakjes van Foxy Paws.

Als je voor de rest van je leven maar slechts een potje nagellak mag gebruiken welke zou dat dan zijn?
Ik denk dan dat mijn leven voorbij is maar als het echt maar één kleur mag zijn ga ik voor An affair in red square van OPI.

Heb jij speciale herinneringen aan een of meerdere nagellakken in je stash?
Ik heb meerdere herinneringen aan bepaalde lakjes. Zo heb ik ooit 3 lakjes van Kiko gekregen van mijn broertje. Hij had ze speciaal meegenomen uit Italië en dat vind ik dan toch wel ontzettend leuk. Ook heb ik een gellak die mij doet herinneren aan het huwelijk van mijn beste vriendin. En zo heb ik er nog veel meer!

Hoe zorg je ervoor dat je geïnteresseerd blijft in nagellakken?
Daar hoef ik eigenlijk niets voor te doen, dit gebeurt vanzelf. Zodra ik ergens nagellak zie wordt mijn oog ernaartoe getrokken en moet ik elk kleurtje bekijken.

Zijn er andere nail bloggers die jou inspireren?
Ja zeker! Een grote inspiratie voor mij is Cutepolish, door haar filmpjes ben ik ooit begonnen. Daarnaast vind ik de foto’s van Beautyill prachtig, als ik ooit zulke foto’s kan maken is mijn doel bereikt.

Wat zijn jouw tips voor het maken van een goede nagelswatch-foto?
Zelfs ik vind dit nog best moeilijk. Ik heb sinds kort een spiegelreflexcamera en ik merk dat dit toch wel veel fijner werkt dan mijn oude camera. Maar het belangrijkste is vooral het licht, als je zorgt dat je genoeg licht hebt komt alles goed.

Welke camera/lens gebruik je om swatches op de foto te zetten?
Ik gebruik op dit moment de Canon 1200D met de 50mm 1.8f lens. Zelf moet ik nog een beetje spelen met de instellingen maar vind het wel ontzettend leuk om te doen.

Vertel eens iets grappigs of interessant over jezelf.
Wist je dat als er ook maar één klein stukje van mijn nagellak af is, ik meteen alles eraf haal en een nieuw kleurtje aanbreng? Ik kan er niet tegen als mijn nagellak niet perfect is.

 Nicky, erg leuk om jouw antwoorden te lezen. Bedankt voor het meewerken aan deze rubriek. Wij wensen jou heel veel succes met je blog!
Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

One thought on “Confessions Of A Nail Polish Addict | Nicky

Comments are closed.

Top