You are here
Home > DON'T MISS > Uit eigen Stash | Essie Not Just A Pretty Face

Uit eigen Stash | Essie Not Just A Pretty Face

Er zijn van die lakken waar je soms net wat meer moeite voor moet doen om in je bezit te krijgen. Ik moet bekennen dat ik voor de meeste lakken uit mijn stash niet echt heel veel moeite heb hoeven doen. Maar voor enkelen lakken is dat wel anders. Een lak waar ik een tijdje naar had moeten zoeken is Essie Not Just A Pretty Face. Op het internet kwam ik swatches van dit kleurtje tegen en werd ik halsoverkop verliefd. Ik heb een zwakte voor nude lakken ontwikkeld en dit tintje kon ik niet weerstaan. Het mooie van nude lakken is simpelweg het feit dat ze altijd wel gedragen kunnen worden en ze echt overal perfect bij passen. Ik houd ervan!

Na de nodige inspanning heb ik uiteindelijk Essie Not Just A Pretty Face in mijn persoonlijke stash kunnen toevoegen. Ik moet zeggen dat ik totaal niet gewend ben om lang naar een lak te moeten zoeken. En dit zorgde er kennelijk voor dat ik niet een maar twee potjes van deze prachtige tint kocht. Met een stash met honderden potjes nagellak is de kans dat ik een potje opmaak aanzienlijk klein. Maar laten we dit vooral negeren en het erop houden dat ik voor ‘safe’ ga. Want stel je nou eens voor dat ik dit lakje opmaak en ik het dan vervolgens nergens meer kan vinden. Dat mag natuurlijk niet gebeuren en zo gebeurde het dat ik mezelf met twee potjes verblijdde.

Genoeg gekletst. Ik stel je met genoegen voor aan Essie Not Just a Pretty Face, een lak waar ik moeite voor gedaan heb en achteraf lichtelijk teleurgesteld in ben. Essie Not Just a Pretty Face maakt samen met de bekende Lovie Dovie deel uit van de zomer 2009 collectie van dit merk.

Essie omschrijft Not Just A Pretty Face als natuurlijk nude roze en ik kan niet anders dan het met hen eens te zijn! Het lakje is op mijn nagels echter meer roze/peachy (blush kleurig) van kleur met een mooie natuurlijke glans. Dit lakje is voor een betere dekking goed op te bouwen. Resultaat op de foto is met drie laagjes verkregen. Op de foto ziet Essie Not Just A Pretty Face met drie laagjes er redelijk goed dekkend uit maar in werkelijkheid valt dit tegen. Een vierde laag zou geen overbodige luxe zijn geweest en daardoor wat mij betreft een tegenvaller. Drie laagjes vind ik persoonlijk acceptabel maar heeft een lak vier laagjes nodig, dan gaat voor mij de fun er toch wel zo’n beetje van af. Ik vrees dat ik hierdoor niet vaak naar dit mooie lakje zal grijpen en dat vind ik nu al zonde.

Om te laten zien dat Essie Not Just A Pretty Face het bij alle huidstypes wel goed doet; een foto op een lichte huidskleur. Afhankelijk van de ondertoon van je huid kan de lak lichtelijk anders uitpakken. Resultaat op bovenstaande foto is met twee dunne laagjes behaald en door Bernadette gemaakt.

Wat vind jij vanĀ Essie Not Just A Pretty Face?

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Uit eigen Stash | Essie Not Just A Pretty Face

Comments are closed.

Top