You are here
Home > DON'T MISS > Morgan Taylor Fables & Fairytales Review & Swatches

Morgan Taylor Fables & Fairytales Review & Swatches

Een tijdje terug kondigde wij de Morgan Taylor Fables & Fairytales collectie aan. De collectie bestaat uit 7 verschillende kleuren waarvan ik jullie vandaag de swachtes en review laat zien, kijk je mee!

Helaas was zoals wij jullie al eerder vertelde de Morgan Taylor Beauty And The Beast collectie niet in Nederland verkrijgbaar. Maar Morgan Taylor heeft in Nederland een identieke collectie uitgebracht namelijk de ‘Morgan Taylor Fables & Fairytales’ met dezelfde kleuren alleen onder een andere naam. D

Morgan Taylor Antique Coat 
Is een goud/bronze kleurige duochrome lak die meer bedoeld is als top coat. Toch heb ik heb als een dekkende lak aangebracht en heb hier op de foto twee laagjes op.

Morgan Taylor Magic Within
Een mooie zacht pastel blauw kleurige lak met hele fijne en subtiele shimmers erin verwerkt, zo fijn dat het op de camera niet goed was was te leggen. Met drie laagjes heb je een mooie dekking.

Morgan Taylor Once Upon A ManiDit is één van mijn favoriet uit deze collectie van Morgan Taylor. Het is een hele zacht roze kleur, die perfect is voor de lente en je eigenlijk altijd wel kan dragen. Met drie laagjes heb je een mooie dekking.

Morgan Taylor Let Down Your HairDeze frisse gele kleur past perfect bij de zonnige dagen in de lente! Het is een opvallende en gewaagde kleur en word er helemaal vrolijk van! Met twee laagjes heb je een mooie dekking.

Morgan Taylor Not So Prince Charming
Dit is een baby blauwe lak met een koele ondertoon. Het doet mij aan een mooie blauwe lucht denken. Deze dekt mooi met twee laagjes.

Morgan Taylor One Tough PrincessMijn tweede favoriet uit de collectie is deze framboos- kleurige lak. De kleur is warm en maakt mijn handen net iets bruiner, deze ga ik er zeker vaak bij pakken. Met twee laagjes heb je een mooie dekking.

Morgan Taylor A Tale of two Nails Het laatste lakje is deze prachtige rood/roze lak met shimmer. Met slechts één laagje is dit lakje dekkend. (foto door Cindy)

De lichste kleuren uit de collectie dekken allemaal het mooiste bij drie laagjes en de wat donkere kleuren met twee laagjes. De swatches zijn gemaakt zonder een top coat en voor de glans is dat wat mij betreft ook niet nodig. De lakken van Morgan Taylor blijven zo’n vijf dagen mooi zitten en brengen heel gemakkelijk aan.

Morgan Taylor Fables & Fairytales collectie is online onder ander te koop via Missgorgeous.nl en kosten per stuk €12,95

liefs-lonneke


lonnekeIk ben Lonneke 32 jaar en moeder van een dochtertje van 3,5 jaar oud. In 2014 was ik opzoek naar een leuke hobby waar ik mijn creativiteit in kwijt kon, voor ik het wist had ik mijn eigen blog Nail Passion. In het begin was ik erg zoekende wat ik wilde met mijn blog. Ik merkte ik dat ik goed was in het maken en vastleggen van nagellak swatches en nail arts, hierdoor is mijn enorme passie gegroeid en tot de dag van vandaag blijft deze liefde groeien. Ik ben erg dankbaar voor alles wat hieruit voortkomt waaronder mijn samenwerking met Nailbox.

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

2 thoughts on “Morgan Taylor Fables & Fairytales Review & Swatches

Comments are closed.

Top