You are here
Home > DON'T MISS > 4x Essie goodiebag bij Etos

4x Essie goodiebag bij Etos

Het zal je, als een ware nail polish addict, vast niet ontgaan zijn dat je tot en met vandaag bij de Etos voor Essie nagellaksetjes kan sparen. Er zijn in totaal vier setjes beschikbaar en iedere set bevat naast een nagellakhouder en een glazenvijl twee fullsize Essie lakjes. Je ontvangt bij iedere €10,00 aan producten 1 spaarpunt en bij 10 spaarpunten ontvang je een Essie goodiebag naar keuze t.w.v. €38,00. Sparen kan t/m vandaag, 9 april 2017, en een volle spaarkaart kan t/m zondag 23 april 2017 ingeleverd worden.

Wij van Nailbox zijn natuurlijk heel enthousiast over deze leuke actie. En het kon dan ook niet anders dan dat we onze zinnen op alle vier setjes zouden zetten. We hebben het voor elkaar gekregen. In deze blogpost laat ik alle vier setjes, dus in totaal acht lakken, zien. Kijk gauw verder!!

Zoals ik hierboven al benoemd hebt zijn er in totaal vier setjes met ieder twee nagellakken. Naast de twee lakken zitten er in ieder tasje een nagellakhouder en een glazenvijl. Ik zal de lakken per tasje laten zien, beginnende bij tasje 1.

Tasje 1 

Essie Fishnet Stockings Een vrouwelijke en creamy rode kleur, met een sexy touch oftewel een pittige donkerrood. Met twee laagjes geeft Fishnet Stockings een prima dekking.

Essie Not Just a Pretty Face Dé perfecte roze, nude-achtige nagellak. Uitgebreide review van Not Just a Pretty Face lees je hier

Tasje 2 

Essie Madison Ave-Hue Met dit chique roze lakje voel jij je meteen de it-girl van de Upper East Side. Madison Ave-Hue zit vol shimmer en met twee laagjes krijg je het mooi dekkend.

Essie Marshmallow Deze doorzichtige witte kleur is perfect voor een French manicure. Met drie laagjes krijg je Marshmallow redelijk goed dekkend.

Tasje 3 

Essie Mink Muffs Een stoere smoky taupe kleur geschikt voor alle seizoenen. Met twee laagjes geeft Mink Muffs een mooi dekking.

Essie Stones n’ Roses De romantische koraalachtige kleur van een roze roos. Dit kleurtje is in het echt nog intenser! Stones n’ Roses dekt met twee laagjes bij mij net niet volledig.

Tasje 4 

Essie Need A Vacation Een speelse roze kleur zo zoet als bubble gum! Perfect voor op vakantie. Met drie laagjes geeft Need A Vacation een mooie dekking.

Essie Back in the Limo Deze koraalroze, peachy kleur geeft je een sophisticated look. Met drie laagjes geeft Back in the Limo een mooie dekking met een prachtig glans.

Voor een ieder dat dol op Essie nagellakken is, is dit natuurlijk een super actie van Etos. Wat ik niet geheel begrijp is dat Etos aangeeft dat de kleuren uit deze actie exclusief tijdens deze spaaractie verkrijgbaar zijn. Dat de kleuren uniek zijn en niet in Nederland verkocht worden. Dit is niet geheel op waarheid. De lak Madison Ave-Hue is bijvoorbeeld een van de lakken uit de gelijknamige collectie van spring 2013. Stones n’roses is afkomstig uit de Essie Resort 2015 collectie. En Back in the Limo is een van de kleuren uit de Essie Winter 2014 Jiggle Hi Jiggle Low coollectie. Het kan dus zo zijn dat je al enkele kleuren in je stash heb zitten. Zelf had ik al drie lakken. Echt exclusief zijn de lakken uit deze spaaractie, wat mij betreft, dus niet te noemen. Jammer!

Spaar jij ook voor deze Essie Goodiebags? Welke tasje(s) heb je al in je bezit?

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl
Top