You are here
Home > DON'T MISS > Bestel Nu De April Nailbox Spring Vibes

Bestel Nu De April Nailbox Spring Vibes

Het lentegevoel hebben we met z’n allen goed te pakken, zeker na het prachtige lenteweer van afgelopen zondag. Wat zijn we met een zonnig weer verwend geweest en vanzelfsprekend verlang velen van ons naar meer… Dat is natuurlijk niet zo gek, want van de donkere en koude dagen hebben we inmiddels wel genoeg. Laat het zomerse weer maar komen! En dat gebeurt langzaam maar zeker gelukkig ook. Dat betekent meer zon en veel meer lichte kleuren in het straatbeeld. En daar horen lichte nagellakkleuren ook helemaal bij.

Om jou nog meer in de ban van de lente te krijgen hebben we een samenstelling van mooie en frisse nagellakkleuren gemaakt om jouw nagels spring-proof te maken. Naast frisse lentekleuren kun je in deze april Nailbox een nieuw nagellakmerk verwachten. Wij zijn over dit merk enthousiast en we hopen jij ook! Mis deze Nailbox niet!

De April Nailbox Spring Vibes kan hier in pre-order besteld worden. De box  zal op woensdag 19 april worden verzonden! 

nailbox pre order

Prijzen zijn inclusief verzending in Nederland. Abonnement stopt automatisch!

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top