You are here
Home > DON'T MISS > Voorlopige Meest Gepinde Nagellak Op Pinterest

Voorlopige Meest Gepinde Nagellak Op Pinterest

In dit artikel lieten wij al de meest gepinde nagellak van 2016 zien en nu het eerste kwartaal van 2017 omgevlogen is, heeft Pinterest de meest geliefde nagellakkleur van 2017 bekend gemaakt. Het zal je, denk ik, niet geheel verbazen dat het hier om een nude nagellak gaat. Een verder bewijs van de groeiende nude-trend die wij sinds afgelopen zomer overal voorbij zien komen.

Ook niet geheel schokkend is het dat het wederom om een nagellakkleur van Essie gaat. Essie Topless & Barefoot is tot dusver op Pinterest de meest gepinde nagellak van 2017. Topless & Barefoot wordt door Essie omschreven als een “barely there soft beige pink.” Een neutrale kleur die bij vrijwel iedere huidskleur goed zal staan.

Een leuk feitje is dat Chrissy Teigen Topless & Barefoot tijdens de Oscars droeg. Dat vertelde Celeb manicure Kimmie Kyees aan Hollywood Life. “Chrissy wanted to go with a classic nude polish to complement her embellished ivory Zuhair Murad gown. essie’s topless & barefoot, a soft beige pink, completed her effortlessly beautiful look.”

Of Essie Topless & Barefoot het tot het einde van het jaar zo goed zal blijven doen, moeten we maar geduldig afwachten.

Heb jij Topless & Barefoot in jouw collectie?

Bron: brit.co

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

One thought on “Voorlopige Meest Gepinde Nagellak Op Pinterest

Comments are closed.

Top