You are here
Home > DON'T MISS > Uit Eigen Stash | Essie Lady Like

Uit Eigen Stash | Essie Lady Like

Voor wie het instagramaccount van Essie volgt heeft wellicht al kunnen zien dat Lady Like tot Color of the Month van maart uitgeroepen was. Inmiddels zitten we alweer in de maand april met een nieuwe Color of the Month, deze zal ik binnenkort ook gewoon laten zien, maar als groot fan van Lady Like wil ik dit lakje nog graag met jullie delen. Kijk en lees je mee?

Essie Lady Like is een van de zes kleuren uit de Essie Brand New Bag fall collection die in 2011 gelanceerd werd. Van deze collectie is Lady Like mijn grote favoriet en kon dan ook niet uit mijn persoonlijke stash ontbreken.

Essie Lady Like wordt op de site van dit merk als elegant lichtpaars omschreven. Maar in werkelijkheid is dit lakje nogal lastig te omschrijven. Persoonlijk vind ik het ergens tussen de kleuren bruin en mauve inzitten maar ook een beetje oudroze. Wel is het een neutrale en klassieke kleur die zich als het ware aan je huidskleur past. Afhankelijk van je huidtint neigt deze lak meer naar een van de genoemde kleuren. Een heel bijzondere kleur dus! Op mijn donkere huidkleur neigt Lady Like meer naar bruin/oudroze terwijl het op een lichte huidskleur meer naar paars neigt. Hoe dan ook, Essie Lady Like is vrouwelijk en staat verzorgend op de nagels.

Essie Lady Like is denk ik wel mijn favoriete nagellak van dit merk. Het heeft een goede formule, lakt fijn en dekt met twee laagjes prima. En de glossy finish is gewoon om verliefd op te worden. 

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Uit Eigen Stash | Essie Lady Like

Comments are closed.

Top