You are here
Home > DON'T MISS > SwatchBox: Cuccio Positivity Spring 2017 Collection

SwatchBox: Cuccio Positivity Spring 2017 Collection

Een tijdje terug heb je in deze lanceringpost de lakjes uit de Cuccio Positivity Spring 2017 Collectie kunnen bewonderen. Swatches van de lakjes had je nog van ons te goed en vandaag is het dan eindelijk zover! Cuccio Positivity collectie staat volledig in het teken van ‘Positivity’, oftewel Positiviteit, en is gecreëerd om te inspireren, hoop te geven en gewoon om mensen blij te maken. De collectie bestaat uit een verzameling van acht prachtige pastelkleuren variërend van roze, mintgroen tot paars om een happy vibe te krijgen.
Bij een collectie die volledig in het teken van positiviteit staat mogen bijpassende positieve namen vanzelfsprekend niet ontbreken.

Cuccio Another Beautiful Day!
Another Beautiful Day! is een lichte mintblauwe kleur met blauwe shimmer. Met name in het flesje zie je de blauwe shimmers goed terug terwijl dit op de nagels meevalt, enkel in direct zonlicht zijn ze te zien. Another Beautiful Day! lakt fijn en dekt met twee laagjes volledig.

Cuccio Positivity!
Positivity!
 is een heldere mintgroene tint met groene shimmer. Soortgelijke kleuren worden veelal met de lente geassocieerd en dat is natuurlijk niet voor niets. De kleur is lekker fris en energiek. Positivity! is fijn in gebruik en heeft drie dunne laagjes nodig om tot een volledige dekking te komen.

Cuccio Everything Matters Everything Matters is een gouden lak met holografische deeltjes en dekt met twee laagjes.

Cuccio Trust Yourself! Trust Yourself! is een zonnige, pastelgele creamlak met een prachtige glossy finish. Ook deze tint lakt fijn en dekt met drie dunne laagjes.

Cuccio I Am Beautiful!I Am Beautiful! is een lavendel/lila creamy lak en dekt met twee laagjes.

Cuccio Daydream!Daydream! pastel/lila lak met een roze parelmoerglans.

Cuccio Be Awesome Today!Be Awesome Today! is een perzikroze lak met gouden parelmoerglans en geeft met drie laagjes een volledige dekking.

Cuccio Smile!
Smile! 
is een doorschijnende, fuchsiaroze parelmoerlak met blauwgroene ondertonen. Een heel lastige kleur om op de foto te zetten. Smile! kun je naar behoefte met meerdere laagjes opbouwen en is zeker geen saaie lak te noemen.

Van deze Cuccio Positivity Spring 2017 collectie worden wij echt heel vrolijk! De kleuren passen stuk voor stuk bij de tijd van het jaar en de formule van de lakken zijn prima. Laat het zonnige lenteweer maar komen! 

Volg jij Nailbox al via 

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

3 thoughts on “SwatchBox: Cuccio Positivity Spring 2017 Collection

Comments are closed.

Top