You are here
Home > DON'T MISS > Tutorial | Unicorn Magic Nail Art

Tutorial | Unicorn Magic Nail Art

Het is alweer een paar maanden geleden dat ik voor Nailbox een nail art maakte. Ik ben er weer en vandaag heb ik voor jullie een nieuw nail art waar ik zelf heel enthousiast over ben. Omdat de laatste Nailbox een sprookjes thema had ben ik met deze nail art erop doorgegaan. Kijk je mee?

Mijn basiskleur is de Color Club – Feathered Hair out to There. Een zachtroze pastel kleur.

Tuurlijk is de roze basis al heel lief maar ik moest er gewoon een beetje holo in gooien. Tenslotte is dat toch echt een magische lak.

Met een sponsje heb ik de tips van mijn nagels de holografische touch gegeven.

Deze plate heb ik al jaren. Je ziet aan het geschraap van metaal dat alleen de eenhoorn gebruikt is.

Met een stamper heb ik de afbeelding in het zwart overgenomen maar het is nog wat saai.

Met acryl verf heb ik de eenhoorn ingekleurd en de hoorn met glitter bedekt.

Mijn nagelranden zijn schoongemaakt (je kunt ook een latex gebruiken voor je gaat sponzen) en het vraagt gewoon om een eenhoorn.

De eenhoorn zit nu op de nagels en ik heb op mijn wijsvinger een deukje maar gelukkig is er top coat.

De top coat van OPI is een nieuwe favoriet. Heel vloeibaar en sneldrogend. Het zat in de Nailbox ‘Forever Yours!’ van februari dit jaar. Door de top coat worden de eenhoorn en de basis 1 mooi geheel. Geen last meer van deukjes en een mooie glans.

Ik hoop dat jullie de nailart leuk vinden! Vind je nailarten ook leuk maar weet je niet waar je moet beginnen? Gewoon doen.

Als je nog een leuk idee hebt voor een nailart laat het in de comments weten, wie weet zie je die dan binnenkort terug.


unboxing-nailbox-septemberIk ben Cindy, nagellakverslaafd sinds ik in 2006 een Konad demonstratie zag. Naast nagellakken ben ik ook helemaal weg van nail arts, inspiratie voor nail arts haal ik dan ook uit van alles. Om mijn liefde voor alles dat met nagellak te maken heeft met anderen te delen ben ik 3 jaar geleden met mijn blog Brilliantnails begonnen.

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top