You are here
Home > DON'T MISS > Uit eigen Stash | OPI Tickle My France-Y

Uit eigen Stash | OPI Tickle My France-Y

Een van de merken waar ik, ondanks zijn populariteit, zelden over schrijf is toch wel OPI. En moet zeggen dat ik hier eigenlijk geen duidelijke reden voor heb, want naast veel andere merken zitten er ook genoeg Opi-nagellakken in mijn stash. Deze prachtige lak heb ik al langer dan een jaartje in mijn stash zitten maar moet bekennen dat het pas onlangs was dat ik het weer tegenkwam. Het vreemde van alles is nog wel dat ik van plan was dit lakje te gaan kopen, niet wetende dat ik het al in mijn stash verstopt had zitten. Het moge dus wel duidelijk zijn dat ik met mijn huidige liefde voor nudelakken heel blij ben met deze tint.

OPI Tickle My France-Y! maakt onderdeel uit van de romantische en elegante Fall 2008 collectie ‘La Collection De France‘, die uit zachte en verleidelijke tinten bestaat. Tickle My France-Y is een tijdloze creamy nudelak die de nagels er vlekkeloos uit laat zien en het hele jaar gedragen kan worden.

OPI Tickle My France-Y is op het moment zonder twijfel mijn favoriete (opi) nagellak kleur. Ik ben echt dol op deze tint. Het is een nudetint met roze/bruin/mauve erin verwerkt. Een heel mooie en elegante tint die je nagels zeker zal complimenteren. Met drie dunne laagjes heeft dit lakje een perfecte dekking, wel moet je voorzichtig te werk gaan gezien de substantie wat aan de dunne kant is. De lak brengt echt heel fijn aan en heeft een prachtige glossy finish. Ik ben fan!

OPI Tickle My France-Y is online onder ander te koop via Missgorgeous.nl en kost €8,95

 

Heb jij een favoriete nude-lak?

Volg jij Nailbox al via 

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl
Top