You are here
Home > DON'T MISS > Essie Color of the Month | Mint Candy Apple

Essie Color of the Month | Mint Candy Apple

Onlangs kon je hier op de site de maart Color of the Month van Essie zien en in deze post kun je dat van deze maand zien. De april Color of the Month is Mint Candy Apple welk perfect bij het lenteweer past.

Essie Mint Candy Apple is samen met twee andere tinten onderdeel van de Holiday 2009 ‘Sweet Time of the Year’ collectie. Dit was oorspronkelijk een limited edition maar zoals je wellicht al weet heeft Mint Candy Apple het nogal ver geschopt en is het een van de all time best-selling tint van dit merk. Oktober 2011 won dit kleurtje overigens de Allure best of beauty award onderdeel Best Bright Polish. En nu is Mint Candy Apple uitgeroepen tot Color of the month van de maand April.

Ik moet eerlijk bekennen dat dit kleurtje tot kort uit mijn stash ontbrak maar dat ik het speciaal voor dit artikel aangeschaft heb. Een grote fan van groene tinten ben ik niet echt maar sommige mintkleurige lakken vind ik wel wat hebben. Vooral zo aan het begin van de lente wanneer alles vol in de bloei staan wil ik nog wel eens mijn nagels met een mintgroene lak versieren.

Essie Mint Candy Apple is een prachtig mintgroene lak met een creamy finish. Dit lak heeft een fijne formule en dekt met twee laagjes prima.

Sandra heeft voor ons een simpele maar leuke nail art met Mint Candy Apple gemaakt waarbij zij gebruik maakt van waterdecals. Sandra – Ik ben zelf groot fan van waterdecals, ze zijn makkelijk in gebruik en je hebt dus op een snelle manier mooie nagels. Ik begin altijd met een laagje base coat om mijn nagels van verkleuring te beschermen.

Ik heb mijn nagels gelakt met Mint Candy Apple. Op mijn middel- en ringvinger heb ik als basis voor mijn nail art een laagje Blanc aangebracht.

Je knipt de waterdecals op maat van je nagels, en haalt het bovenste plastic laagje er vanaf. Ik leg ze dan altijd even in een bakje water zodat de decal los komt. Verder zorg ik dat de nagel waarop ik mijn decal wil plaatsen ook vochtig is en leg het dan op mijn nagel en haal het overtollige vocht  er met een tissue af.

Met een blokvijl vijl ik voorzichtig de randjes schoon. Top coat erover en klaar is je nail art.

Maak jij wel eens gebruik van waterdecals?

 

Volg jij Nailbox al via ?

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl
Top