You are here
Home > Nailbox Blog > Bloggers Review > Unboxing April Nailbox Spring Vibes

Unboxing April Nailbox Spring Vibes

De Nailbox van april is er eentje om happy van te worden. Hiermee vieren wij namelijk de komst van de lente, dat het zonnetje zich weer wat vaker laat zien en dat de natuur weer volop aan het bloeien is. Weliswaar is het weer momenteel nog niet zoals velen het zouden willen maar de start van een nieuw seizoen is wel ingeluid. De april Nailbox Spring Vibes staat dan ook geheel in het teken van de lente en zijn frisse kleuren. De nagellakken uit deze Nailbox zijn zo samengesteld dat je van diverse lentekleuren voorziet bent om jouw nagels spring-proof te maken. Maar daarnaast tref je in deze Nailbox een nieuw nagellakmerk om verliefd op te worden. Benieuwd naar de inhoud? Lees dan gauw verder…

De eerste lak is gelijk eentje van een merk dat voor het eerst in de Nailbox te vinden is. ProNails is een Belgische merk en Pastel Kiwi is een absolute lentekleur. Dit lentefrisse mintgroen lakje heeft een creamy finish met een mooie glans. Met twee laagjes krijg je dit kleurtje volledig dekkend.

Ook de tweede nagellak uit deze april Nailbox is van het merk ProNails. Dit is Under the Spotlight; een heldere gele lak met shimmer. En het dekt prima met twee dunne laagjes.

Bourjois Orange Outrant is het derde lakje uit deze box. Dit is een intense oranje/koraal lak en dekt met twee laagjes.

Dat brengt ons bij de vierde en tevens laatste lakje uit deze april Nailbox. Jammer genoeg hebben de lakjes van dt merk geen namen maar moeten we het met nummers doen. Cover Shoot nr. 1 is een mooi paarse lakje met shimmer. Ook dit lak dekt met twee laagjes prima.

Naast de swatchsticks dat standaard in de Nailbox zitten en de vier lakjes vind je in deze april box een velletje waterdecals.

Video Unboxing
Swatches, foto’s en filmpje zijn wederom door de lieftallige Cindy gemaakt.

Nailbox.nl is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt. Een maandelijks subscription box voor iedereen met grote liefde voor nagellak en nail art!

De Nailbox kost wanneer je het ‘los’ besteld €19,49 maar neem je bijvoorbeeld een 3- of 6 maanden abonnement dan kom je wat goedkoper uit.

 

Volg jij Nailbox al via 

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl
Top