You are here
Home > Nailbox Blog > Bloggers Review > Swatches Moederdag Nailbox

Swatches Moederdag Nailbox

Wil je de allerliefste moeder extra verwennen met cadeautjes, niet omdat het moet maar omdat ze het dubbel en dwars verdient, dan is de Moederdag Nailbox een perfect cadeau. De inhoud van de twee speciaal voor Moederdag samengestelde Nailboxen heb je een paar dagen terug kunnen zien. In deze blogpost laten we de swatches van de vijftal nagellakken op de nagels zien.

De Moederdag Nailbox is, zoals je inmiddels wel weet, in twee uitvoeringen verkrijgbaar. Een box met een vijftal Essie nagellakken voor een bedrag van € 23,75. En een Large box met een vijftal Essie nagellakken, een Essie treatment, een Bourjois instant dry, een Bourjois mini glasvijl, een nagellakhouder en een Sally Hansen teenvijl voor een bedrag van € 32,95. In beide boxen vind je dezelfde vijftal nagellakken en zo zien deze lakken op de nagels uit.

Essie Perennial ChicEssie Perennial Chic is een neutrale perzikbruin tint dat bij iedere huidskleur prachtig staat. Het mooie van dit tint is dat het altijd wel gedragen kan worden.

Essie Sunday Funday Verander iedere dag in een belachelijk vrolijke dag met deze prachtige koraal-mandarijntint met shimmer. Essie Sunday Funday is een lekker opvallende kleur dat jouw humeur een boost geeft.

Essie Vibrant Vibes Voel je het? Deze levendige neon lime komt op je af! Essie Vibrant Vibes is lekker opvallend en energiek, een echte knalkleur met een lekkere vibe.

Essie Strut Your Stuff Essie Strut Your Stuff is een frisse blauwe kleur met een creamy finish. Van dit kleur word je gegarandeerd vrolijk van.

Essie Aperitif Een kleur dat absoluut niet in iedere vrouw haar nagellakcollectie mag ontbreken is rood! Essie Aperitif is een uiterst verfijnde creamy rode nagellak dat bij iedere vrouw prachtig zal staan. Een heerlijke kleur voor een nieuw avontuur.

Dit vijftal Essie nagellakken zijn heel fijn in gebruik en dekken ieder met twee laagjes prima.

De Moederdag Nailboxen zijn heel gemakkelijk hier te bestellen. De small box met een verkoopwaarde van rond de €50,- is verkrijgbaar voor €23,75 incl. verzendkosten. De large box met een verkoopwaarde van rond de €80,- is voor €32,95 incl. verzendkosten te bestellen. Als dat geen mooie deal is! En zoals je van Nailbox gewend bent wordt iedere box feestelijk verpakt en is het direct aan de allerliefste moeder te overhandigen.

De Moederdag Nailbox is uiteraard ook geschikt om jezelf mee te verblijden!

*Swatches zijn gemaakt door Lonneke

 

Volg jij Nailbox al via ?

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Swatches Moederdag Nailbox

Comments are closed.

Top