You are here
Home > DON'T MISS > Essie Bahama Mama

Essie Bahama Mama

Essie is met stipt mijn favoriete nagellakmerk. Alhoewel ik al een hoop nagellakken in allerlei kleuren heb, wil ik een aantal klassiekers van Essie aan mijn stash toevoegen. Dit geldt ook voor kleuren die ik al van andere merken heb of die misschien niet zo spannend zijn. De nagellakken van Essie zijn namelijk ontzettend fijn. Zo stond Bahama Mama van Essie al een tijdje op mijn wishlist. Nu heb ik hem eindelijk toegevoegd aan mijn collectie!

Essie Bahama Mama is een burgundy rood/paarse kleur en zit in de standaard collectie van Essie. Erg mooi en net even wat anders dan ‘gewoon’ rood.

Na het nodige speurwerk op het internet gedaan te hebben ben ik erachter gekomen dat Bahama Mama onderdeel uitmaakt van de Summer 2007 It’s Better in the Bahamas collectie, die uit een zestal tinten bestaat. Bahama Mama is, samen met Island Hopping, een van de twee kleuren uit deze collectie die in de standaard collectie opgenomen zijn. De andere vier kleuren die velen van ons waarschijnlijk niet kennen, zijn: Atlantis Pearl, Lyford Lilac, Jumpin’ Junkanoo en The Cove Copper.

Essie nagellak staat bekend om het fijne kwastje en de fijne formule. Met twee laagjes dekt de nagellak perfect. Ik ben echt verliefd op deze kleur! Ik heb hem van de week zelfs, nadat er een paar chipjes zichtbaar werden, opnieuw opgedaan. En dat is voor mij echt uniek. Bahama Mama is een absolute klassieker én aanrader!

 


Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

One thought on “Essie Bahama Mama

  1. Zelf ben ik niet zo’n fan van donkere nagellakken maar zo op jouw nagels vind ik dit wel een heel mooi kleurtje

Comments are closed.

Top