You are here
Home > DON'T MISS > Essie Color of the Month | Tart Deco

Essie Color of the Month | Tart Deco

We zitten alweer in een nieuwe maand en dat betekent een nieuwe Essie Color of the Month. Voor de maand mei is dat Tart Deco, een zalmkleurige tint die perfect bij de tijd van het jaar.

Essie Tart Deco is samen met o.a Lilacism onderdeel van de in 2010 gelanceerde collectie The Art of Spring, bestaande uit zes heldere tinten. Uit deze collectie is Tart Deco de felste kleur en bij velen favoriet. De kleur zit tussen oranje en roze in en heeft een creamy finish. De substantie van Tart Deco is erg fijn, het brengt soepel aan en daarnaast dekt het met twee laagjes prima.

Tart Deco heeft iets tropisch en doet denken aan warme avonden op het strand en de daarbij bijbehorende zonsondergang. Het is een vrolijke en opvallende kleur. Je houd ervan of niet.

Een favoriet van mij kan ik Tart Deco helaas niet noemen en dat zal het denk ik ook nooit worden. Sterker nog, dit lakje heb ik speciaal voor dit artikel aangeschaft. Jaren geleden maakte ik voor het eerst met deze tint kennis, toen viel het bij mij al niet in de smaak en nu nog steeds niet. Tart Deco is voor mijn smaak simpelweg te oranje. Het is een mooie kleur, begrijp mij niet verkeerd, maar ik zal het zeker niet als de perfecte koraalkleur omschrijven zoals velen doen. Het is een mooi kleurtje dat leuk staat tussen al mijn andere Essie lakken, maar waarvan ik zo goed als nooit naar zal grijpen.

*Swatches zijn gemaakt door Bernadette 

Ben jij wel fan van dit kleur?

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Essie Color of the Month | Tart Deco

  1. Jij schrijft wat ik vandaag precies denk….
    ik heb hem gisteravond laat op gedaan, en mij eigenlijk de hele dag op mijn werk geïrriteerd aan mijn nagels.
    Naar mijn smaak veel te oranje.

Comments are closed.

Top