You are here
Home > DON'T MISS > Lancering: Morgan Taylor Selfie Summer 2017 Collection

Lancering: Morgan Taylor Selfie Summer 2017 Collection

Als ik ergens heel enthousiast van kan worden zijn het wel nieuwe nagellakcollecties. En dan met name de lente- en zomercollecties. En nu dat we richting de zomer gaan lanceren diverse merken hun zomercollectie. In dit artikel besteden we aandacht aan de zomer 2017 collectie van Morgan Taylor. Kijk en lees snel verder en ontdek de kleuren uit de collectie.

Voor zomer 2017 komt Morgan Taylor met een wel heel leuke en levendige collectie met een nog leukere naam: Selfie. Een collectie die geïnspireerd is door onze hedendaagse levensstijl om alsmaar selfies te maken en op sociale media te delen. Met deze collectie wil Morgan Taylor jouw selfie-momenten nog leuker maken. Morgan Taylor Selfie Summer 2017 Collection bestaat uit een zestal tinten waarvan maar liefst vijf lakjes neon zijn. Met kleuren zo intens dat je een zonnebril nodig hebt om ernaar te kijken!

Dit zegt Morgan Taylorover deze Selfie collectie..Now there’s another reason to smile big in those summer selfies; Gelish and Morgan Taylor introduce Selfie Summer 2017 collection. Snapping and sharing those summer moments just got more fun and vibrant. This collection is filled with neon corals, pinks and purples; you’ll need sunglasses to stare!
Summer is all about fun in the sun and capturing every moment with your phone. We’ll help you nail that manicure so you can nail the ultimate shot!

Morgan Taylor Selfie Summer 2017 Collection bevat de volgende levendige tinten, vlnr:  

All About The Pout – Light Coral Creme;
Me, Myself-ie And I – Coral Neon shimmer;
Pretty As A Pink-ture – Pink Neon;
Woke Up This Way – Electric Fuchsia Neon;
Best Face Forward – Purple Neon;
No Filter Needed – Blue Neon.

Morgan Taylor Selfie Summer 2017 Collection bevat ook een mini pack van vier flesjes en drie verschillende duo packs: 

Swatches en nog meer foto’s kun je heel binnenkort verwachten, so stay tuned!

De lakken van Morgen Taylor hebben een inhoud van 15 ml, kosten €12,95 per stuk en zijn online onder ander te koop via Missgorgeous.nl

Copyright photo’s © morgantaylorlacquer.com 

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl
Top