You are here
Home > DON'T MISS > Uit eigen Stash | OPI Just Lanai-ing Around

Uit eigen Stash | OPI Just Lanai-ing Around

Voor het voorjaar van 2015 introduceerde OPI een vrolijke, tropische collectie met heel uiteenlopende lakjes. De collectie telt 12 zomerse kleuren waarvan het merendeel een crèmefinish heeft. In dit artikel licht ik een van mijn favoriete kleurtjes uit deze collectie uit. Kijk en lees snel verder en ontdek dit mooie kleurtje!

OPI Just Lanai-ing Around was het eerste lakje uit de Hawaii Aloha collectie dat mijn aandacht echt wist te trekken. Ik heb niet veel met paarse nagellakken maar van dit soort warme paarstinten word ik wel weer heel enthousiast. Ik houd wel van dit soort kleuren!
Just Lanai-ing Around is een donkere oudroze tint die ergens tussen paars en roze ligt, ook wel bekend als mauve. Deze lak heeft een goede substantie en lakt heel fijn. Met twee laagjes heeft de lak een volledige dekking.

In eerste instantie dacht ik dat Just Lanai-ing Around een creamy finish heeft maar dat is niet zo. In direct zonlicht ontdekte ik namelijk heel fijne shimmers. Dit maakt de lak natuurlijk net wat leuker. Kleuren als dit zijn heel goed draagbaar en passen prima bij alle huidtinten. Wat mij betreft is Just Lanai-ing Around een kleur dat het hele jaar door en bij diverse gelegenheden gedragen kan worden. Het is niet fel maar zeker ook niet te donker.

OPI Just Lanai-ing Around is een mooie kleur. Zeker in zonlicht!

De lakken uit de OPI Hawaii Aloha collectie zijn online onder ander te koop via Missgorgeous.nl en kost €8,95

 

Volg jij Nailbox al via ?

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Uit eigen Stash | OPI Just Lanai-ing Around

Comments are closed.

Top