You are here
Home > DON'T MISS > Coming Soon: OPI California Dreaming Summer 2017

Coming Soon: OPI California Dreaming Summer 2017

Speciaal voor alle nagellakliefhebbers introduceert OPI haar zomercollectie California Dreaming. Deze zomer neemt het merk ons mee langs de Californische kust waar wij kennismaken met de 12 prachtige kleuren van de California Dreaming-collectie. Proef de sfeer van OPI’s thuisstaat met een palet van vrolijke, avontuurlijke kleuren, die de ideale accessoires zijn voor een dagje surfen, hiken in de bergen of wijnproeven in Napa.

De California Dreaming-collectie varieert van volle merlot-tinten en pretty pinks tot warm oranje en stijlvol koraal. Pittig rood en verrassende metals maken de lijn compleet. In Nederland is de hele California Dreaming-collectie uitsluitend in Infinite Shine gelanceerd maar in andere landen kun je nog wel de ‘gewone’ lakjes vinden.

This Is Not Whine Country; The merlot the merrier I always say.
GPS I Love You
I couldn’t have pinked a sweeter traveling companion.

Malibu Pier Pressure;  This cotton candy pink has a very persuasive vibe.
To The Mouse House We Go!; This magic red is for kissable lips, polka dot bows and tempting apples.

Me, Myselfie & IBut enough about me, doesn’t this coral look good in my selfie?
Santa Monica Beach Peach; Go ahead and hit the beach, this punchy orange has your back.

Time for a NapaIt’s always the right moment for this bubbly hot coral.
Excuse Me, Big Sur!This rose may be soft, but it’s not afraid to speak up.

Barking Up The Wrong Sequoia; Finding the perfect peach is a tall order.
Feeling Frisco; This nude’s bound to put you in a Bayful mood.

Sweet Carmel Sunday; You’re always a treat in this glistening gold.
Don’t Take Yosemite For Granite; Of quartz not! Everyone appreciates this shimmering slate.

Wat ons betreft is deze OPI California Dreaming-collectie een collectie om blij van te worden. De kleuren zijn lekker divers, van zachte tinten tot de wat meer opvallende kleuren. Er zit, denk ik wel, voor iedereen een kleurtje bij. Met mijn liefde voor nude-lakken ben ik het meest benieuwd naar Feeling Frisco.

Welke kleur springt er voor jou uit?

Copyright photo’s © OPI.com 

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

2 thoughts on “Coming Soon: OPI California Dreaming Summer 2017

Comments are closed.

Top