You are here
Home > DON'T MISS > Essie Excuse me, Sur

Essie Excuse me, Sur

Ook dit keer review ik een nagellak van Essie. Nu het lente is en het zonnetje wat meer begint te schijnen, krijg ik zin in frisse kleurtjes op mijn nagels.  Vandaar dat het lakje Excuse me, Sur mij meteen opviel in het winkelschap. Het is een enigszins felle, perzik roze kleur.

Ik heb een erg bleke huidskleur en merk dat perzik lakjes daar beter bij passen dan roze lakjes. Excuse me, Sur is een mix van beide, maar er zit toch meer perzik in. Lekker fris voor met dit mooie weer.

Excuse me, Sur komt uit de springcollectie 2017 genaamd Cruise down the coast. Helaas dekte dit lakje niet zo mooi in twee laagjes, als ik gewend ben van Essie. Zoals je kan zien op de foto is hij een beetje streperig. Een derde laag aanbrengen doe ik niet graag en omdat het alleen van dichtbij opvalt heb ik besloten het bij twee laagjes te laten. De kleur is echt een aanrader. Excuse me, Sur is lekker fel maar toch erg draagbaar door de perziktint!

 


 

Volg jij Nailbox al via ?

Bernadette
Ik ben Bernadette en ik ben 23 jaar. Momenteel ben ik bezig met het afronden van de master Strafrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Nagellak is één van mijn grootste hobby's. Ik heb er dan ook ruim 700! Essie is mijn favoriete merk en daar heb ik er dan ook zeker het meeste van!
Top