You are here
Home > DON'T MISS > Nagellak hack #1: Zo krijg je je nagellak zonder remover er wel af

Nagellak hack #1: Zo krijg je je nagellak zonder remover er wel af

Is het jou ook al eens overkomen dat, op het moment dat je de nagellak van je nagels wilt afhalen, je geen enkele druppel nagellak remover in huis hebt? Ach joh, dat is ons allemaal wel eens overkomen. En gelukkig konden wij op deze geweldige nagellak hack rekenen. En jij nu dus ook…

Je kent het vast wel: je nagellak is gaan afbladderen en ziet er niet meer uit. Je wilt het geheel eraf halen maar een nagellakremover is nergens te bekennen. Maar met afgebladderde nagels naar die afspraak gaan is geen optie. En de nagellak van je nagels afpulken? Nee, daar begin je natuurlijk niet aan. Niet gestrest! Een slim alternatief om nagellak op je nagels te verwijderen is door het gebruik van een blanke lak zoals een topcoat. Breng een laagje topcoat op de te verwijderen lak aan en gebruik bijvoorbeeld een wattenschijfje om het geheel te verwijderen door er over de natte lak heen te gaan. Het kan zo zijn dat je nagellak bij een eerste poging nog niet volledig verwijderd is, in dat geval kun je de stappen herhalen. Een blanke lak als vervanger voor nagellakremover is een geweldige alternatief, er is haast geen nagellaksoort dat je er op deze manier niet af krijgt.

 

Volg jij Nailbox al via ?

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl
Top