You are here
Home > DON'T MISS > Tutorial | Fun & Fabulous

Tutorial | Fun & Fabulous

Unboxing van de mei Nailbox ‘Fun & Fabulous‘ heb je al kunnen zien/bekijken. Met het prachtige weer dat we op het moment hebben zijn felle kleuren op de nagels op z’n plek. En laat het nou net zo zijn dat ik met de meest felle kleur uit de box een leuke nail art gemaakt heb. Lekker opvallend maar wel goed draagbaar. Kijk je mee?

Met deze felle rakker uit de Nailbox heb ik mijn nail art gemaakt. Het is echt een neon knalkleur. Het is een Barry M en persoonlijk vind ik dit een heel fijn merk. Op de onderkant van het flesje staat NY aangegeven en als ik mij niet vergist staat dit voor ‘ Neon Yellow’ wat dus de naam van dit lakje moet zijn.

Ik had zin in een bloemen patroon en die op de afbeelding is erg leuk. het is een positieve en diapositieve bedrukking en je ziet zo wat het verschil is.

Allereerst heb ik de positieve bedrukking op mijn pinkvinger aangebracht. Ik heb gekozen voor een paarse stempelkleur om het neon extra te laten knallen.

Met uitzondering van mijn ringvinger heb ik alle nagels positief gestempeld.

Mijn ringvinger is dus diapositief gestempeld waardoor de roosjes geel uitkomen i.p.v paars.

Uiteraard is je nail art pas echt af met een top coat erover en deze van OPI vind ik erg fijn. Zat ook in een van de eerdere Nailboxen.

Door de top coat vloeien de roosjes mooi in de ondergrond en wordt het een geheel. Ook heb je meteen een mooie glans.
Voor de zonnige dagen kan ik er weer tegenaan met mijn nagels.

 


unboxing-nailbox-septemberIk ben Cindy, nagellakverslaafd sinds ik in 2006 een Konad demonstratie zag. Naast nagellakken ben ik ook helemaal weg van nail arts, inspiratie voor nail arts haal ik dan ook uit van alles. Om mijn liefde voor alles dat met nagellak te maken heeft met anderen te delen ben ik 3 jaar geleden met mijn blog Brilliantnails begonnen.

 

Volg jij Nailbox al via ?

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top