You are here
Home > DON'T MISS > Essie Color of the Month Juni | Muchi Muchi

Essie Color of the Month Juni | Muchi Muchi

Een nieuwe maand is weer aangebroken en dat betekent dat Essie weer een nieuw Color of the Month heeft aangekondigd. Voor de maand juni zijn ze voor een pastel tint gegaan, namelijk Muchi Muchi.

Essie Muchi Muchi is een hele lichte, bijna sheer roze kleur afkomstig uit de lente 2007 collectie ‘It’s a Mod, Mod World’. Deze collectie omvat in totaal acht lakken dat vrijwel stuk voor stuk uit roze tinten bestaat.

Hoewel ik persoonlijk meer van dekkende lakjes hou, heb ik Muchi Muchi wel in mijn stash (ik blijf tenslotte een Essie addict ? ) Op de foto draag ik drie laagjes en mijn nagelrand is nog steeds zichtbaar.

Essie Muchi Muchi is een mooie zachte neutrale kleur, die goed draagbaar is en je nagels een verzorgd uiterlijk geeft.

Ik ben nu al benieuwd naar de Essie Color of the Month van volgende maand!

 


sandra

Ik ben Sandra, ben 37 jaar. 1.5 jaar geleden ben ik samen met mijn vriend en onze 2 katten naar Noorwegen verhuist. Sinds die tijd ben ik steeds meer met nagellak bezig. Heb nu een eigen kamertje waar al mijn nailart spullen staan, waar ik veel te vinden ben.

Sinds kort heb ik hier ook een part-time baan, bij een lunchroom/chocolaterie. Vind het dan ook erg leuk om mijn nagels aan te passen aan de outfit die ik die dag draag, krijg daar leuke complimenten over!

 

 

Volg jij Nailbox al via ?

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top