You are here
Home > DON'T MISS > Bestel Nu De Juni Nailbox Summer Ready

Bestel Nu De Juni Nailbox Summer Ready

Ondanks het mooie weer van het afgelopen periode (met uitzondering van voornamelijk vandaag) is de zomer nog niet officieel begonnen. Vanaf woensdag 21 juni kunnen we de zomer verwelkomen en dat vieren wij met de juni Nailbox. Met de inhoud van de juni Nailbox ben jij gegarandeerd ‘summer ready’. De juni Nailbox bevat namelijk een selectie van mooie en goed draagbare zomer must-have tinten. Laat je wederom door ons verrassen en bestel vandaag nog de juni Nailbox!

De Juni Nailbox ‘Summer Ready’ kan hier in pre-order besteld worden. De box  zal op maandag 19 juni worden verzonden! 

nailbox pre order

Prijzen zijn inclusief verzending in Nederland. Abonnement stopt automatisch!

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.
Top