You are here
Home > DON'T MISS > Nagellak hack #2: Zo krijg je luchtbelletje in je nagellak er wel uit

Nagellak hack #2: Zo krijg je luchtbelletje in je nagellak er wel uit

Voor velen is het automatisme om voor gebruik nagellakflesjes even flink te schudden. En gek genoeg wordt dit bij veel merken op het flesje zelf aangegeven: ‘Schudden voor gebruik’. Maar wist jij al dat je door te schudden luchtbelletjes in jouw flesje nagellak creëert? Luchtbelletjes in je nagellakflesje is niet wenselijk omdat je dit na het aanbrengen goed terug ziet. Omdat echt niemand blij wordt van een verpeste manicure, wijzen wij jou in dit artikel hoe je belletjes uit je flesje nagellak krijgt.

Bij een nagellakflesje dat een tijdje niet gebruikt is zie je een olielaagje bovenop de lak drijven. Dit moet voor gebruik uiteraard weer met het geheel goed gemengd worden. Maar hoe doe je dat? Schudden wordt tenslotte afgeraden. Niet gestrest! Het beste is om het flesje tussen je handpalmen te rollen. Hiermee voorkom je luchtbelletjes maar mengt alles wel weer met elkaar. Een andere manier om alles te mengen is door het flesje een paar keer heen en weer op zijn kop te draaien. Zitten er, ondanks alle pogingen om belletjes in je nagellakflesje te voorkomen, toch nog belletjes in, dan is dit wat je het beste kunt doen. Houd het flesje ondersteboven tussen je handpalmen en rollen maar. Je zult merken dat de luchtbelletjes na een tijdje rollen aanzienlijk verminderd zijn. Ga net zo lang door met het flesje rollen totdat alle luchtbelletjes verdwenen zijn. Nagels lakken is het leukste wat er is en nu kun je weer volop van je favoriete nagellakkleur genieten, yay!…

 

Volg jij Nailbox al via ?

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl
Top