You are here
Home > DON'T MISS > Uit Eigen Stash | F.U.N Lacquer Happiness

Uit Eigen Stash | F.U.N Lacquer Happiness

Een van mijn favoriete sociale media is zonder twijfel Instagram en mede dankzij dit kanaal heb ik vele nagellakmerken ontdekt. Wie als nagellakliefhebber geregeld op Instagram rondstruint heeft dit merk ongetwijfeld vaker voorbij zien komen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik eigenlijk nooit echt de drang had om een lakje van dit merk te bemachtigen, dat wil zeggen tot voor kort. Maar eerlijk is eerlijk; Happiness heeft mijn nagellakhart inmiddels veroverd.

Wie dit merk kent weet dat veel van hun lakjes glitters en holo zijn en laat het nou net zo zijn dat ik geen groot fan van glitterlakken ben. Maar met mijn obsessie voor nude-nagellakken viel ik als een blok voor dit subtiele holo nudelakje.

F.U.N Lacquer oftewel Fabulously Unique Nail Lacquer, overigens uit Singapore, doet heel wat nagellakharten sneller kloppen. F.U.N Lacquer Happiness is afkomstig uit de Sveta Sanders Collection. Voor wie Sveta niet kent; zij is een getalenteerde Russische nail artist.

Happiness is een mooie beige/nude holografische nagellak die altijd wel en voor iedere gelegenheid gedragen kan worden. De substantie van dit lakje is erg goed en daarnaast lakt het heel prettig. Met twee wat dikkere of drie dunne laagjes krijg je het goed dekkend en op de droogtijd heb ik niets aan te merken. Happiness droogt in een toptijd en met een goede glossy topcoat erover kun je ruim een week van dit pareltje genieten.

F.U.N Lacquer Happiness heeft een heel fijne kwaliteit en is wat mij betreft een absolute aanrader! Ik moet toegeven dat dit merk mij goed bevallen is. Dit merk is niet bepaald budget, maar het is naar mijn mening de aanschaf zeker wel waard!  

Ik ben echt onder de indruk! De volgende lak die ik van dit merk wil gaan uitproberen is zeker weten Daydream, ook uit de Sveta Sanders Collection. Wie weet zie je dit lakje binnenkort ook hier op de site voorbijkomen.

Ben jij al bekend met het merk F.U.N Lacquer?

 

Volg jij Nailbox al via ?

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Uit Eigen Stash | F.U.N Lacquer Happiness

Comments are closed.

Top