You are here
Home > DON'T MISS > Shoplog OPI nagellakken

Shoplog OPI nagellakken

Op veler verzoek zal ik zo nu en dan, ik gok maandelijks, een nagelgerelateerde shoplog tonen. Velen van jullie zijn benieuwd naar mijn persoonlijke nagellakaankopen. Ik ben de moeilijkste niet en daarom zal ik mijn best doen om hier met regelmaat nieuwe nagellakaanwinsten met jullie te delen. In dit artikel mijn OPI aankopen van de eerste week van juni.

In tegenstelling tot een paar jaar terug koop ik tegenwoordig relatief veel minder nagellakken. Dit heeft zeker alles te maken met het feit dat ik haast geen budgetlakken meer koop maar de voorkeur geef aan de wat duurdere merken. Voorheen kocht ik nog geregeld Catrice-nagellakken maar het punt is dat ik ze vervolgens in de kast stof liet vangen. Ik gebruikte ze niet en dat is zonde. Met dit dus in gedachte sla ik budget-nagellakken tegenwoordig over.

Genoeg gekletst, althans voor nu… Ontdek gauw welke lakken ik onlangs nog gekocht heb…

Zoals je in dit California Dreaming aankondiging artikel had kunnen lezen werd deze collectie hier in Nederland uitsluitend in Infinite Shine gelanceerd en niet in ‘gewone’ nagellakken. Echter kun je in het buitenland de ‘gewone’ lakken wel vinden. Van deze collectie kocht ik de minipack met vier lakjes inhoud en daarnaast een drietal fullsize flesjes van de lakken die voor mij eruit springen. En wie mij een beetje kent weet dat dat de nude-lakken zijn. De namen van de fullsize flesjes van links naar rechts: Feeling Frisco, Barking Up The Wrong Sequoia en Excuse Me, Big Sur! En de minipack: This Is Not Whine Country, Malibu Pier Pressure, Santa Monica Beach Peach en Time for a Napa.

Opi Fiji is de lente 2017 collectie van dit merk en sinds deze gelanceerd werd twijfelde ik of ik het moest halen of overslaan. Maar toen ik eenmaal voor bovenstaande lakken aan het shoppen was en dit setje ook nog eens flink afgeprijsd was, kon ik het niet laten om ook dit 12-delige setje mee te bestellen. Dit is een setje met alle lakken uit de Fiji-collectie in miniformaat.
Eerste rij: Polly Want A Lacquer?, Getting Nadi On My Honeymoon, Two-Timing The Zones,  Living On The Bula-vard!, No Tan Lines,  Exotic Birds Do Not Tweet.
Tweede rij: Coconuts Over OPI, Suzi Without A Paddle, Super Trop-i-cal-i-fiji-istic, Do You Sea What I Sea?, Is That A Spear In Your Pocket?, I Can Never Hut Up.

Dit tweetal stond al enige tijd op mijn wishlist maar keer op keer liet ik ze gaan omdat ik al behoorlijk veel nude-tinten in mijn stash heb. Maar keer op keer wanneer ik dan weer eens swatches van ze op het world wide web voorbij zag komen werd ik weer halsoverkop verliefd. En dit is al een lange tijd aan de gang dus besloot ik om ze ook maar in mijn digitale mandje te klikken. Dit zijn My Very First Knockwurst en Barefoot In BarceLona.

Bovenstaande nagellakken heb ik vanuit het buitenland besteld omdat ik ze hier in Nederland niet heb kunnen vinden. California Dreaming collectie is hier in Nederland niet in de ‘gewone’ lakken uitgebracht, het Fiji 12-delige setje is eveneens niet in Nederland leverbaar en ga zo maar door…Mede doordat Nederland vaak niet alles geleverd krijgt gebeurt het steeds vaker dat ik bestellingen in het buitenland doe.Deze week kun je bij de Etos een kleine selectie OPI-nagellakken voor een prijs van zes euro per stuk shoppen. Het gaat hier uiteraard om lakken uit de wat oudere collecties maar voor een nagellak-liefhebber als ikzelf maakt dat natuurlijk niet uit. Ondanks de zeer beperkte selectie heb ik bij twee filialen een zestal roze tinten kunnen scoren. De namen van links naar rechts: Suzi Nails New Orleans, Got a Date To-Night!, Shorts Story, Strawberry Margarita, She’s a Bad Muffuletta! en What’s the Hatter with You!

Overduidelijk geen OPI maar wel een aankoop van afgelopen week. Voor het Essie of the Month-artikel van deze maand kocht ik dit lakje en wat ben ik er blij mee. Ondanks haar slechte dekking ben ik gek op deze tint, niet te licht maar zeker ook niet te diep van kleur. Een heel mooie zachtroze kleur die je nagels er fraaier uit laat zien. Dit is Essie Muchi Muchi, Color of the Month van juni.

Dit waren mijn (persoonlijke) nagellakaankopen van de eerste helft van de maand juni. Swatches van de meeste lakken zullen jullie nog op de site voorbij zien komen.

Heb jij zelf nog lakjes gescoord?

 

Volg jij Nailbox al via ?

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Shoplog OPI nagellakken

  1. Wauwww… wat een boel lakkken! Wel hele mooie kleuren
    Ben benieuwd naar de swatches.

Comments are closed.

Top