You are here
Home > DON'T MISS > Essie Saltwater happy

Essie Saltwater happy

Ook ditmaal een review van een Essie nagellak. Je zou bijna denken dat ik enkel Essie nagellakken in mijn stash heb, maar dat is totaal niet zo. Toch pak ik wel bijna altijd een Essie nagellak, omdat ze zo fijn lakken.

Saltwater happy komt uit de zomercollectie van 2015 genaamd Peach Side Babe. Chillato uit deze collectie heb ik ook in mijn stash.

Saltwater happy is een lekker zomers kleurtje. De kleur is een aparte lichtblauw. Geen enkele andere lichtblauwe nagellak uit mijn stash lijkt op dit kleurtje.

Saltwater happy dekt in twee dunne laagjes. De kleur staat goed bij mijn lichte huidskleur, maar ik kan me voorstellen dat het bij een zongebruinde huid nog veel mooier staat. ( foto in directe zonlicht).

Essie Saltwater happy kun je extra voordelig via Missgorgeous.nl bestellen


Volg jij Nailbox al via ?

Redactie Nailbox
Nailbox is altijd verrassend, bevat de mooiste trendkleuren en wordt gewoon bij jou thuis bezorgt.

One thought on “Essie Saltwater happy

Comments are closed.

Top