You are here
Home > DON'T MISS > OPI California Dreaming Summer 2017 Mini Pack

OPI California Dreaming Summer 2017 Mini Pack

Onlangs heb je hier op de site de OPI zomercollectie California Dreaming kunnen bewonderen. Tevens kon je in mijn OPI shoplog van afgelopen week zien dat ik de mini pack aangeschaft heb. Ik stond nogal te springen om dit setje te kunnen uitproberen en inmiddels is dit gebeurt. In dit artikel laat ik de swatches zien en lees je wat ik van dit setje vind.

De OPI California Dreaming mini pack bevat 4 mini lakjes van ieder 3.75 ml inhoud:

  • This Is Not Whine Country
  • Malibu Pier Pressure
  • Santa Monica Beach Peach
  • Time For A Napa

Laat ik beginnen door te melden dat dit voor mij de eerste keer is dat ik de OPI miniflesjes gebruik. Tot nu toe maak ik gebruik van de fullsize flesje en dus grotere kwastjes. Ik zou liegen als ik zou vermelden dat ik de minikwastjes fijn in gebruik vind. Het was voor mij zeker wennen om met de minikwastjes te werken. En hoe langer je nagels des te lastiger het in gebruik is. Het kwastje neemt niet voldoende product mee om een goede laag aan te kunnen brengen waardoor je (tussendoor) vaker moet dippen. Persoonlijk vind ik dit niet fijn werken en gaat mijn voorkeur absoluut uit naar de grotere kwasten. Nu ik dit even meegedeeld heb kunnen we naar de lakjes gaan kijken…

OPI This Is Not Whine Country This Is Not Whine Country is een bessenrode tint met roze ondertoon en een jelly finish. Met drie laagjes was dit lakje prima dekkend..

OPI Malibu Pier Pressure  OPI Malibu Pier Pressure is een roze creamy lak. Deze tint is in het echt intenser, het is net geen neon maar daar komt het wel dicht in de buurt. Erg jammer dat mijn camera deze lak niet goed kon vastleggen.

OPI Santa Monica Beach Peach Santa Monica Beach Peach is een heldere orange lak met een creamy finish. Met slechts twee laagjes heb je deze tint goed dekkend.

OPI Time for a Napa Time for a Napa is een koraal creamy lak en dekt ook met twee laagjes. Een heel mooie zomerse tint!

De tinten uit deze California Dreaming mini pack zijn mooi samengesteld. Heel spannend en vernieuwend zijn ze echter niet maar het zijn wel kleuren die, voor de tijd van het jaar, goed draagbaar zijn. De orange tint is naar mijn mening minder goed draagbaar maar lelijk is deze zeker niet. Mijn persoonlijke favoriet is zonder twijfel Time for a Napa. Een mooi koraalkleurige nagellak is als je het mij vraagt in de zomerperiode essentieel. De overige kleuren vind ik naar mijn smaak te opvallend.

Zoals ik al vermeld heb vind ik de minikwastjes niet fijn in gebruik. Het kostte mij wat meer moeite om mijn nagels goed gelakt te krijgen. En het feit dat de lakjes snel opdrogen werkte voor mij in het nadeel.

 

Volg jij Nailbox al via ?

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “OPI California Dreaming Summer 2017 Mini Pack

Comments are closed.

Top