You are here
Home > DON'T MISS > Uit Eigen Stash | A-England Cathy

Uit Eigen Stash | A-England Cathy

In mijn vorige ‘Uit Eigen Stash’-artikel liet ik jullie de prachtige F.U.N Lacquer Happiness, een ontdekking mede dankzij instagram, zien. In dit artikel laat ik een andere favoriet zien die ik een lange tijd terug wederom via instagram heb leren kennen. Kijk je mee?

Toen ik vorig jaar de instagramaccount van dit merk doorspitte was dit kleurtje het eerste dat mijn aandacht wist vast te houden. Het viel mij enigszins op dat de lakken van A England veelal uit donkere en intense kleuren bestond en dat deze lak een van de weinige lichte kleuren in het assortiment was. A England Cathy viel bij mij meteen in de smaak en kwam zo op mijn nagellak wishlist te staan.

Het heeft niet al te lang geduurd voordat ik dit kleurtje aan mijn persoonlijke stash toevoegde. Met het inkopen van nagellakken voor de Oktober 2016 Nailbox ‘Happy Anniversary’ greep ik de kans om kleurtjes voor mezelf uit te kiezen. Een van de kleuren is dus Cathy.

A England Cathy is afkomstig uit de ‘To Emily Brontë’-collection uitgebracht in 2016. Cathy is een lichtgrijze tint die ook naar lavendel neigt. Deze lak heeft een prachtige, zachte holografische finish en dekt met twee laagjes prima.

Cathy droogt snel en in combinatie met een top coat krijg je een geweldige glans. De lak blijft goed zitten, ik heb het vijf dagen chipvrij kunnen dragen voordat ik het eraf haalde.

A England Cathy heeft een wat dikkere substantie maar lakt toch heel fijn. Het kwastje is niet breed maar is wel fijn in gebruik.

De nagellakken van A England zijn wat aan de prijzige kant, maar prachtig zijn ze wel. Wat mij betreft een topnagellak die zijn geld zeker waard is!

Volg jij Nailbox al via ?

 

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Uit Eigen Stash | A-England Cathy

Comments are closed.

Top