You are here
Home > DON'T MISS > Win: OPI California Dreaming Mini Pack

Win: OPI California Dreaming Mini Pack

Nailbox.nl bestaat nu alweer een tijdje en pas geleden viel het mij op dat we nog nooit eerder een winactie op de site georganiseerd hebben. Wel op social media maar vreemd genoeg nog niet op de site zelf. Het goede nieuws is dat hier per direct verandering in komt. Doe jij ook mee?

In mijn onlangs geplaatste reviewartikel van de OPI California Dreaming Mini Pack vertelde ik dat ik de minikwastjes van deze lakjes niet fijn in gebruik vind. En daarnaast vind ik de kleuren ook niet bijzonder genoeg om in mijn stash te willen houden. Het moge duidelijk zijn dat zelfs ik van mening ben dat ik ontzettend veel lakjes heb maar waar ik wel enthousiast over ben en dolgraag draag. Van dit setje word ik niet warm en het is zonde om het setje te houden terwijl ik er zeker van ben dat ik het niet zal gaan gebruiken. Dan is het wat mij betreft een logische stap om het aan een ander dat het wel waardeert en zal gaan dragen, te geven. Met dit dus in gedachte heb ik besloten de OPI California Dreaming mini pack middels een winactie weg te geven. Voor de goede orde: het gaat hier om het setje dat ik voor review zelf gekocht heb en dus slechts eenmaal gebruikt heb.

Deze OPI California Dreaming mini pack is hier in Nederland niet verkrijgbaar en swatches van de lakjes vind je via de link hierboven.

Om kans te maken hoef je enkel de volgende stappen te doen:
Volg Nailbox.nl op Instagram
volg Nailbox via Bloglovin
Laat hieronder een berichtje achter dat je meedoet!

Maandag 10 juli maak ik hier de winnaar bekend!

 

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

11 thoughts on “Win: OPI California Dreaming Mini Pack

 1. Wauw echt wel schattige kleurtjes zelf heb ik nog geen nagellakjes in deze kleuren en daarom doe ik dan ook graag mee aan deze winactie !!!

 2. Wat een prachtige kleurtjes zitten er in deze OPI California Dreaming mini pack ❤️
  Ik ben DOL op OPI.
  En doe dan ook VOL Enthousiasme mee ?
  Ik volg Nailbox.nl op Instagram en op Bloglovin ?

 3. Wat een heerlijke kleurtjes! Dat moet de zomer wel een opkikker geven 🙂
  Doe graag mee! Ik volg Nailbox op Instagram en Bloglovin’ (@nailtalk)
  Fingers crossed!

 4. Met deze lakjes hoeft de zon niet te schijnen om toch een zomers gevoel te krijgen.
  Ik doe heel graag mee, gezien die zon hier ver te zoeken is.

 5. Helemaal mijn kleurtjes en ik denk dat mijn tweelingdochters Sterre en Nikki dit ook geweldig vinden!

 6. Heel mooi! Ik ken de kwastjes niet van deze mini’s, maar wil toch wel een kansje wagen. Ik volg je op bloglovin en instagram

Comments are closed.

Top