You are here
Home > DON'T MISS > Essie Color of the Month Juli | Bikini So Teeny

Essie Color of the Month Juli | Bikini So Teeny

De maand juli heeft zijn intrede gedaan en de team van Essie heeft de nieuwe ‘color of the month’ bekend gemaakt. Voor deze maand is dit de mooie blauwe lak Bikini So Teeny. Kijk snel verder voor swatches van dit mooie lak..

Essie Bikini So Teeny is de lak waar de 2012 zomerlijn van dit merk naar vernoemd is. De collectie bestaat uit een vijftal zomerse tinten die op de zee en bikini’s geïnspireerd zijn.

Bikini So Teeny is een pastelblauwe tint met shimmer. De lak heeft een goede formule, lakt heel fijn en dekt met twee laagjes prima. Essie Bikini So Teenyt is wat ons betreft een geweldige lak voor de zomerperiode.

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

One thought on “Essie Color of the Month Juli | Bikini So Teeny

Comments are closed.

Top