You are here
Home > DON'T MISS > Uit Eigen Stash | A-England Iseult

Uit Eigen Stash | A-England Iseult

Mijn eerste ervaring met het merk A-England was prima. Cathy is een prachtig lak en is mij goed bevallen. In dit artikel laat ik wederom een lakje van A-England zien en hopelijk dat ook dit tweede lak mij niet teleur zal stellen. Kijk je mee?

A-England Iseult is onderdeel van de “The Mythicals” collectie dat volgens mij ergens in 2012 uitgebracht werd. The Mythicals collectie is, wat ik gelezen heb, het allereerste collectie van dit merk. De collectie is gebaseerd rond de legende van Koning Arthur.

ISEULT the fair lady
The legendary beautiful princess forever linked to Tristam after they mistakenly drank a love potion that left them eternally in love with each other in a powerful romance and tragedy (www.a-england.co.uk)

A-England Iseult is een bleek-roze lak met zilveren shimmer. Een heel mooi zacht, romantische tint.

A-England Iseult lakt prettig maar de substantie van dit lak is helaas aan de dunne kant, zeker wanneer je het met Cathy vergelijkt. Met drie dikke laagjes kreeg ik Iseult redelijk goed dekkend. Dit zorgde echter wel voor een lange droogtijd. Ruim anderhalf uur nadat ik het lak aangebracht had, besloot ik, nadat het meerdere beschadiging opliep, het geheel te verwijderen. De tint is prachtig maar de kwaliteit valt zwaar tegen, zeker gezien de prijs dat je ervoor betaal. A-England Iseult is, wat mij betreft, de aanschaf zeker niet waard!

Wat is jouw ervaring met de nagellakken van A-England?

 

Volg jij Nailbox al via ?

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl
Top