You are here
Home > DON'T MISS > Essie Color Of The Month Augustus | Really Red

Essie Color Of The Month Augustus | Really Red

Het is iedere maand maar weer afwachten welk kleurtje het team van Essie als Color Of the Month uitgekozen hebben. We zitten in een nieuwe maand en er is wederom een nieuw color of the month bekend gemaakt. Voor deze maand is het een wel heel sexy en klassieke kleurtje. Essie Color Of the Month augustus is Really Red geworden!

Essie Really Red is een mooi dieprode lak met een prachtig glans. Really Red is een neutrale rode lak dat denk ik wel echt bij iedere huidtint prachtig zal staan. Dit kleurtje dekt in principe in twee laagjes maar ik heb hier op de foto drie laagjes aangebracht. Really Red heeft een heel prettig substantie dat naast echt fijn lakt ook heel mooi over de nagels uitvloeit. En heeft een creamy, jellyachtige finish.

Wat vindt jij van Essie Really Red? Heb jij een favoriete rode lakje?

 

Nicky A.
Nicky, samenwonend, trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Founder Nailbox.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl
Top